Logga in

Aleksi, Peura

Laulava ääni olkapäälläni

Aleksi, Peura - Laulava ääni olkapäälläni, e-bok

17,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-427-5

Itsemurhan tehnyt arkkitehti Isack Newcomen löydetään kotoaan, jonka hän on tapetoinut uudelleen kuolinilmoituksilla. Viimeiseksi viestikseen hän on jättänyt uhmakkaan julistuksen syyllisyydestään.

Vain yksi seinä huoneistossa ei ole ilmoitusten alla, mutta sekään ei ole tyhjä, vaan tapetin päälle on maalattu suuri taideteos, joka esittää Aatamia ja Eevaa paratiisin ja helvetin rajamailla.

Isack Newcomen on jättänyt jälkeensä myös pinon päiväkirjoja, joista paljastuu kaikki se, mitä hän piti todellisuutenaan. Tuomittuaan taiteilija-arkkitehdin ensin hulluksi, murhaväitettä tutkiva poliisikaksikko ajautuu yhä syvemmälle taiteilijan sairaaseen menneisyyteen, jonka ainoat valopilkut ovat mielikuvaranta ja pienen pojan hengenvaarallinen sairastuminen.

Mutta kuka tuokaan taiteilijalle mielikuvat?

Esikoiskirjailijan ajatuksia herättävässä dekkarissa liikutaan taitavasti jännityksen, kauhun ja draaman viitoittamalla tiellä. Kirjailijan omintakeinen tyyli tempaisee lukijan mukaansa matkalle ihmismielen mysteereihin.

"Kingiä lukeneet voivat bongata useita hauskoja viittauksia tämän teoksiin. Tapahtuman huipentuvat suorastaan lovecraftmaisiin sfääreihin...kiinnostava ja rohkeasti rajoja rikkova avaus."
-Matti Järvinen / Ruumiinkulttuuri (Suomen dekkariseuran lehti)

Laulava ääni olkapäälläni on Peuran esikoisromaani. 22-vuotias Aleksi Peura asuu pääkaupunkiseudulla ja opiskelee yleistä historiaa Helsingin Yliopistossa.

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
MurhaMylly
Sidantal
283 sidor
Kategori
Prosa, noveller
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-427-5
Tryckt ISBN
978-952-202-413-8

Vi rekommenderar också