Logga in

Johanna, Tuomola

Jäätelökioskin arvoitus

Johanna, Tuomola - Jäätelökioskin arvoitus, e-bok

8,80€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-202-399-5

Kirjan tapahtumat sijoittuvat Etelä-Suomessa sijaitsevaan kuvitteelliseen Kivalan rantakaupunkiin. Kirjan päähenkilöinä ovat kaverukset Matti Ilves ja Lumi Bemba. Matin vanhemmat ovat vastikään eronneet ja vaikka tilanne saa Matin surulliseksi, hän yrittää sopeutua parhaansa mukaan. Lumin vanhemmat ovat Kongosta kotoisin ja tumma ihonväri saa joskus muissa ihmisissä kummallisia reaktioita aikaan.

Kivalassa odotettiin hartaasti jäätelökioskin jokakeväistä tuloa Satamatorille. Kuitenkin tänä keväänä jäätelökioski joutui toistuvan ilkivallan kohteeksi, ja Matti ja Lumi päättävät selvittää kuka ilkivallan takana on. He perustavat Kivalan etsivätoimiston.

Jäätelökioskin arvoitus on helppolukuisen Kivalan etsivät -sarjan ensimmäinen osa. Johanna Tuomolalta on aiemmin ilmestynyt neljä aikuisten dekkaria sekä useita hevosmaailmaan sijoittuvia nuorten kirjoja. Kirjan kuvituksesta vastaa mm. Finlandia junior -ehdokkaan kuvittanut Satu Kontinen.

Nyckelord: lastenkirjallisuus, seikkailukirjallisuus, helppolukuiset kirjat, ilkivalta, kioskit, salapoliisit, lapset, perheet, maahanmuuttajat, monikulttuurisuus, kaupungit, kaunokirjallisuus, Kongo, Kivala, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Författare
Utgivare
Myllylahti Oy
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Serie
Kivalan etsivät
Sidantal
31 sidor
Kategori
Aktion & äventyr
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-202-399-5
Tryckt ISBN
978-952-202-384-1

Vi rekommenderar också