Logga in

Kurvinen, Jarkko

Mielipidejohtaja - Voittajan resepti toimialasi valloitukseen

Kurvinen, Jarkko - Mielipidejohtaja - Voittajan resepti toimialasi valloitukseen, e-bok

23,60€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-14-2165-5

Ala toimialasi mielipidejohtajaksi. Valjasta sisältömarkkinointi ja sisäinen markkinointi takomaan tulosta

Mielipidejohtaja sisältää markkinoiden valloituksen reseptin: ainekset, joita tarvitset mielipidejohtajuuden rakentamiseen ja kilpailijoidesi kampittamiseen. Ne eivät ole rakettitiedettä, vaan käytännöllisiä periaatteita, joilla yritys nousee itseään isompaan asemaan markkinoilla. Kirjan avulla laadit valloitussuunnitelman (sisältöstrategian), kokoat joukkosi yhden tavoitteen taakse (sisäinen markkinointi) ja viet suunnitelman käytäntöön lukuisten työkalujen ja käytännönläheisten suunnitelmien voimin (sisältömarkkinointi). Näin ansaitset yrityksellesi suunnannäyttäjän ja vankkumattoman asiantuntijan eli alasi mielipidejohtajan roolin.

Tuloksena saat tapaamispyyntöjä kuin tyhjästä, asiakkaan ongelmasta alkavia asiakaskeskusteluita, lyhyemmät ajat ensikontaktista päätöksentekoon, paremman hinnan kovassakin kilpailutilanteessa, maaliin meneviä kauppoja ja asiakkaan kasvavaa elinkaariarvoa. Kun muutat tekemisen tavoitteet rahaksi, saat sitoutettua kaikki yrityksessäsi tekemään oikeita asioita yhteisen tavoitteen eteen. Tehokas markkinointi ei ole vain yksittäisten sankareiden hommaa vaan koko yrityksen asia.

Teos sisältää lukuisia case-esimerkkejä yrityksistä, jotka ovat toimineet ja onnistuneet sisältömarkkinoinnissa ja sisäisessä markkinoinnissa. Pystyt palaamaan kirjaan kerta toisensa jälkeen hakemaan tilanteeseesi sopivaa suunnitelmaa, työkaluja ja inspiroivaa esimerkkiä.

Nyckelord: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, yritykset, markkinointi, markkinointiviestintä, mielipidejohtajat, sisäinen markkinointi, yritysstrategiat, asiantuntijuus, vaikuttaminen, brändäys, brändit, asiantuntijat, menestyminen, kilpailuetu, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Alma Talent
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
311 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-14-2165-5

Liknande e-böcker