Logga in

Kortesuo, Katleena

Diktaattorin käsikirja - Tavoitteena maailmanherruus

Kortesuo, Katleena - Diktaattorin käsikirja - Tavoitteena maailmanherruus, e-bok

7,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-14-2028-3

Haluatko diktaattoriksi? Tahdotko tyhmien massojen kulkevan tahtipuikkosi mukaan? Haluatko nähdä, kuinka vauvoja kastetaan sinun mukaasi?

Tämä kirja opastaa, kuinka saat pässit uskomaan puheisiisi. Esittelemme aloittelevan diktaattorin viestintävinkit, joiden ansiosta sanomasi uppoaa kansaan kuin veitsi vaariin.
Kirjan neuvot nojaavat psykologisiin ja kielitieteellisiin tutkimuksiin sekä aitoihin esimerkkeihin. Opas on konkreettinen ja käytännönläheinen vaikuttamisen opas, ja sen ansiosta sinut kruunataan diktaattoriksi vielä ensi vuoden aikana.

Diktaattorin käsikirja lähestyy vaikuttamista pahkasikamaisen ironisesti. Se antaa satiirisesti ohjeita diktaattorille, ja tavoitteena on havahduttaa lukija siihen, kuinka häneen yritetään vaikuttaa.

Kirjassa käsitellään – diktaattorin näkökulmasta – retoriikka, psykologiset mekanismit, viestintäkanavat ja muut vaikuttamisen keinot ja edellytykset. Ohjekirja on kirjoitettu sillä tapaa neutraalisti, että siitä voi hyötyä minkä tahansa puolueen ja ideologian edustaja. Diktatuurissa on kyse kuitenkin lopulta siitä, että SINÄ olet maailman napa.

Olli-Pekka Vainio on teologian tohtori ja työskennellyt Suomen Akatemian huippuyksikön tutkijana sekä vierailevana tutkijana Oxfordissa ja Princetonissa. Hän on erikoistunut mielenfilosofiaan ja filosofian historiaan. Vapaa-aikanaan hän tukee kansannousuja eteläisellä pallonpuoliskolla.

Katleena Kortesuo on bloggaaja, tietokirjailija ja kouluttaja, jonka erityisalaa ovat viestintä, sosiaalinen media ja vaikuttaminen. Katleena on ollut usean diktaattorin taustavaikuttajana, ja hänen syntilistansa on pitempi kuin Guggenheim-raportti.

Nyckelord: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, markkinointi, myynti, talous, diktaattori, yksinvaltias, itsevaltias, kuningas, keisari, presidentti, vaikutusvalta, vaikuttaminen, vakuuttaminen, vakuuttava, viestintä, esiintyä, small talk, kehonkieli, ilme, ele, katse, läsnäolo, hymy, yleisö, kokous, puhe, keskustelu, kuuntelu, vuoropuhelu, tarina, kieli, kysymys, retoriikka, suostuttelu, tunneäly, kommunikaatio, itsensä kehittäminen, kehittyminen, itsetuntemus, itsevarmuus, Barack Obama, Mitt Romney, poliittinen viestintä, psykologia, puhetaito, kielenkäyttö, esiintymistaito, manipulaatio, joukkopsykologia, ryhmäkäyttäytyminen, vallankäyttö, hegemonia, sähkökirjat, valta

Författare
 
Utgivare
Alma Talent
Utgivningsår
2013
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
230 sidor
Kategorier
Språk
 
Konst, konsthistoria
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-14-2028-3

Liknande e-böcker