Logga in

Puronen, Pertti

Näin onnistut perintöverosuunnittelussa

Puronen, Pertti - Näin onnistut perintöverosuunnittelussa, e-bok

14,70€

E-bok, Vattenmärkt ePUB
ISBN: 978-952-14-1576-0

Varallisuudensiirto sukupolvelta toiselle onnistuu parhaiten silloin kun siihen valmistaudutaan huolella ja yhdessä saajatahon kanssa. Vaikka lähisukulaisten verorasitus on keventynyt, lisää mittavia verohyötyjä voi saavuttaa varsin helposti, hyväksyttyjä ja riskittömiä keinoja käyttäen.

Perintöverosuunnittelussa on kyse useista toimista, jotka vasta yhdessä ja oikea-aikaisesti toteutettuina johtavat tavoiteltuun lopputulokseen. Apuna verosuunnittelussa voi käyttää asiantuntijaa, mutta silti on hyvä olla perillä siitä, miten aiotut oikeustoimet vaikuttavat esimerkiksi muiden asemaan. Paras tulos saavutetaan pitkäjänteisellä suunnittelulla. Viivyttely tai virheiden tekeminen saattaa käydä kalliiksi.

Tämän kirjan avulla perintöverosuunnittelu onnistuu. Kirjoittaja on maan johtava perintöveroasiantuntija, ja hänellä on vuosikymmenten kokemus verohallinnon eri tehtävistä. Kirjassa kerrotaankin veroviranomaisten vakiintuneista käytänteistä, joista ei voi lukea muualta.

Nyckelord: talentum, epub, DRM-suojaus, ammattikirja, bisnes, business, verosuunnittelu, perinnöt, perintövero, lahjavero, perintöoikeus, verotus, lahjat, kuolinpesät, perinnönjako, perunkirjoitus, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Alma Talent
Utgivningsår
2010
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
287 sidor
Kategorier
Samhälle
 
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-952-14-1576-0

Liknande e-böcker