Logga in

Sakki, Jouni

TILAUS–TOIMITUSKETJUN HALLINTA - Digitalisoitumisen haasteet

Sakki, Jouni - TILAUS–TOIMITUSKETJUN HALLINTA - Digitalisoitumisen haasteet, e-bok

26,15€

E-bok, ePUB, Adobe DRM-skydd
ISBN: 978-951-97668-6-7
DRM-begränsningar

Skriva utInte tillåtet
Kopiera till urklippInte tillåtet

Kirja on liiketoiminnan perusteos, joka antaa kokonaiskuvan tavarakauppaan ja valmistustoimintaan liittyvistä tavaravirroista ja niiden hallinnan menetelmistä.
Tilaus–toimitusketjun kaikkiin vaiheisiin tunkeutuva digitalisoituminen tuo johtamiseen, hankintatoimintaan ja logistiikkaan paljon lisähaasteita. Kirjassa käsitellään havainnollisesti muun muassa lisäarvon mittaamista, toimitusketjun kulujen kartoitusta, johtamisen tunnuslukuja sekä yritysten ja julkisen hallinnon hankintatoiminnan kehittämistarpeita.
Kirja ilmestyy nyt kokonaan uudistettuna (8. painos). Uutta sisältöä ovat mm. eri toimialojen tehokkuuden tunnusluvut, digitalisoitumisen vaikutukset B2B-liiketoimintaan ja vähittäiskauppaan sekä hankintatoiminnan toteuttaminen globaalissa taloudessa.
Kirja on tarkoitettu käytännön apuvälineeksi yritysjohdolle ja muille liiketoiminnan eri sektoreilla työskenteleville henkilöille. Se soveltuu hyvin yrityshenkilöstön ammatilliseen täydennyskoulutukseen, oppikirjaksi tiede- ja ammattikorkeakouluihin ja kaikille, jotka haluavat kehittyä eri liiketoiminnan ja logistiikan tehtävissä. Kirja soveltuu myös oheislukemistoksi, valmennusoppaaksi sekä itsenäiseen opiskeluun. Opittua on helppo kerrata jokaisen luvun lopussa olevan tiivistelmän avulla.

Nyckelord: logistiikka, materiaalitoiminnot, kauppa, tukkukauppa, maahantuonti, yritystoiminta, SCM, tilaus-toimitusketju, tuottavuus, taloudellisuus, hankintatoiminta, liiketoiminta, markkinointi, myynti, liiketalous, materiaalitalous, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Jouni Sakki Oy
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
8
Sidantal
170 sidor
Kategori
Ekonomisk
Format
E-bok
eISBN (ePUB)
978-951-97668-6-7

Liknande e-böcker