Logga in

Kantola, Anu

Matala valta

Kantola, Anu - Matala valta, e-bok

23,40€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 978-951-768-458-3

Kuinka käyttää valtaa yhteiskunnassa, jossa ihmiset pitävät itseään vapaina ja tasa-arvoisina? Kuinka johtaa ihmisiä, jotka haluavat johtaa itse itseään?

Matala valta kuvaa modernia vallankäyttöä. Nykyajan vallankäyttäjät ovat kehittäneet matalia tyylejä, joilla saavat tasa-arvoon uskovat ihmiset seuraamaan johtajiaan.

Keskeinen teema on vallan imu: vallankäytöllä on kyky herättää ja puhutella ihmisten tunteita. Taitavat vallankäyttäjät saavat ihmiset rakastamaan, kunnioittamaan tai ihailemaan itseänsä. Kaikki vallan tyylit herättävät kuitenkin myös kielteisiä tunteita, jotka murentavat uskoa johtajiin ja saavat ihmiset etsimään vaihtoehtoja.

Anu Kantola kuvaa sitä, kuinka johtajat ovat johtaneet toisen maailmansodan jälkeisinä vuosikymmeninä. Erityisesti talouselämän johtajat ovat onnistuneet luomaan tyylejä, joiden avulla he ovat astuneet yhteiskuntien johtoon, samaan aikaan kun politiikka ja poliitikot ovat joutuneet kansalaisten epäsuosioon.

VTT ja dosentti Anu Kantola on yliopistonlehtorina Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksella viestinnän oppiaineessa. Hän on aktiivinen yhteiskunnallinen keskustelija, ja hänet on tutkimusryhmänsä kanssa palkittu Tieto-Finlandialla (1999).

Nyckelord: johtaminen, kansalaiset, poliitikot, vallankäyttö, valtarakenteet, yhteiskuntapolitiikka, yhteiskunnallinen muutos, johtamiskulttuuri, johtajat, yhteiskuntateoriat, talouselämä, järjestöt, sähkökirjat, valta, politiikka

Författare
Utgivare
Osuuskunta Vastapaino
Utgivningsår
2014
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
200 sidor
Kategori
Samhälle
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-951-768-458-3
Tryckt ISBN
978-951-768-424-8

Liknande e-böcker