Logga in

Pyysiäinen, Ilkka

Jumalaa ei ole

Pyysiäinen, Ilkka - Jumalaa ei ole, e-bok

19,50€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 978-951-768-344-9

Teologeilla on ollut 2000 vuotta aikaa osoittaa epäilijöille, että Jumala on olemassa ja toimii maailmassa. Todistelu puhuttelee yhä vain niitä, jotka haluavat uskoa. Avomielinen kyselijä on edelleen ymmällään. Tutkija Ilkka Pyysiäinen arvioi kriittisesti kristinuskon keskeisiä opinkappaleita ja uskonnollista vallankäyttöä. Jumalaa ei ole on sujuvasti kirjoitettu ja huumorilla höystetty mielipidekirja, joka ei jätä lukijaa kylmäksi.

Kirjoittaja on kansainvälisesti tunnettu uskonnontutkija, joka nyt astuu kaapista ja kertoo perustellun näkemyksensä uskonnollisten uskomusten totuudesta. Teos on keskustelupuheenvuoro, ei tietokirja. Väitteitä perustellaan kuitenkin myös asiatiedolla. Kirja on suunnattu kaikille uskonnosta ja ateismista kiinnostuneille, eikä sen lukeminen edellytä mitään erityisvalmiuksia. Helppo ja sujuva teksti puhuttelee jokaista olemassaolomme perusteista kiinnostunutta, niin uskovaa kuin ateistia.

Nyckelord: uskonnonfilosofia, jumala, ateismi, kristinusko, uskomukset, uskonnolliset kokemukset, uskontokritiikki, tiede, uskonto, moraali, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Osuuskunta Vastapaino
Utgivningsår
2010
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
178 sidor
Kategori
Religioner
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-951-768-344-9
Tryckt ISBN
978-951-768-324-1

Liknande e-böcker