Logga in

Mustikkamäki, Nina

Innovaatioympäristön monet kasvot

Mustikkamäki, Nina - Innovaatioympäristön monet kasvot, e-bok

0,00€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 978-951-44-7332-6

Innovatiivisuus ja innovaatioiden keskeinen rooli globaalissa taloudessa on yleisesti tunnustettu. Myös Suomi ja sen alueet uskovat innovaatioympäristöjen merkitykseen. Keskustelusta aa ajoittain käsityksen, että olisi olemassa innovaatioympäristön ihannemalli, joka olisi mahdollista sovittaa alueelle kuin alueelle.

Innovaatioympäristöt heijastelevat kuitenkin aina kyseisen alueen kulttuureja, teollisuudenaloja ja taakse jäänyttä kehityspolkua. Innovaatioympäristöjä ei voi ymmärtää ymmärtämättä organisaatioiden ja ihmisten tavoitteita, intressejä ja toimintaa. Innovaatioympäristö on aina "jonkun" ympäristö.

Kirjassa kuvataan innovaatioympäristöjä ja alueellista innovaatiopolitiikkaa erilaisten toimijoiden näkökulmasta. Kirja nostaa esiin yhden alueen monet innovaatioympäristöt, maaseudun innovaatioympäristöt, käytäntölähtöisen innovaation sekä monenlaisten toimijoiden erilaiset roolit innovaatioympäristöissä. Lisäksi kirjassa etsitään uudenlaisen itseuudistavan kehittämistoiminnan perustoja.

Kirjaa ei ole saatavilla painettuna.

Nyckelord: globaali talous, kehityspolku, innovaatiopolitiikka, alueellisuus, innovaatiot, aluekehitys, toimintaympäristö, tutkimus- ja kehittämistoiminta, innovatiivisuus, kehittäminen, henkinen pääoma, taloudellinen kehitys, tiedonvälitys, sosiaaliset verkostot, asiantuntijuus, sähkökirjat

Författare
 
Utgivare
Tampere University Press
Utgivningsår
2008
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
363 sidor
Kategorier
Samhälle
 
Fostran, undervisning
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-951-44-7332-6

Liknande e-böcker