Logga in

Hypén, Tarja-Liisa

Kirjan matka tekijöiltä lukijoille

Hypén, Tarja-Liisa - Kirjan matka tekijöiltä lukijoille, e-bok

0,00€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 978-951-44-7059-2

Puheenvuoroja kotimaisen kaunokirjallisuuden luomisen ja lukemisen ehdoista 2000-luvulla

Kirjailija kirjoittaa teoksen, lukija lukee sen. Jotta näin kävisi, monien ehtojen täytyy toteutua kirjailijan ja lukijan välillä. Ehdot ovat nyt toiset kuin vuosikymmen sitten.

Tässä kirjassa puhutaan kotimaisesta kaunokirjallisuudesta. Ammattilaiset kertovat, mitä käsikirjoituksen ja kirjan eri vaiheissa tehdään teoksen saattamiseksi lukijalle. He kertovat, mikä on 1990-luvun jälkeen muuttunut
kirjailijan työssä, kustantamossa, kirjakaupassa, kirjastossa, kirjallisuuden opetuksessa, kritiikissä, kirjallisuuslehdissä ja koko instituutiossa. Kirja tarjoaa myös konkreettisia ehdotuksia tulevan varalle.

Kirja antaa tietoa ja ajateltavaa kaikille, jotka lukevat ja niille, jotka työnään tai harrastuksenaan haluavat luettaa muitakin.

Kirjaa ei ole saatavilla painettuna.

Nyckelord: kulttuuri, taide, kielet, kirjallisuus, kirja-ala, kaunokirjallisuus, lukeminen, kirjailijat, kustannustoiminta, julkaisutoiminta, kustannusala, markkinointi, kirjakaupat, kirjastot, kirjallisuuskritiikki, kirjallisuuslehdet, opetus, opettajankoulutus, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Tampere University Press
Utgivningsår
2007
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
152 sidor
Kategori
Litteraturforskning
Format
E-bok
eISBN (PDF)
978-951-44-7059-2

Liknande e-böcker