Logga in

Helin, Jukka

Sian ruokinta ja hoito

Helin, Jukka  - Sian ruokinta ja hoito, e-bok

13,30€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 951-808-134-4

Sikatilan kannattavuus riippuu siitä, kuinka hyvin eri tuotantopanoksia onnistutaan yhdistämään tuotannossa. Johtamisen ja taloudellisen ruokinnan merkitys korostuu sikatilan tuloksen muodostumisessa. Rehut ovat tuotantokustannusten suurin menoerä. Ruokinnan suunnittelulla, tuotannon seurannalla ja tavoitteellisella toiminnalla on mahdollisuus parantaa sikatilan kannattavuutta.
Sian ruokinta ja hoito -opas sisältää käytännönläheistä tietoa sian ruoansulatuksesta, ravintoaineiden hyväksikäytöstä, rehuista ja ruokintateknologiasta. Oppaassa ovat mukana uusimmat sikojen ruokintasuositukset, joita noudattamalla päästään hyviin tuloksiin ja vähennetään ympäristökuormitusta. Ohjeistuksissa on huomioitu sian käyttäytymisen ja hyvinvoinnin tarpeet nykyisissä sikalaolosuhteissa. Eläinryhmäkohtaiset ruokinta ja hoito-ohjeet auttavat käytännön hoitotyössä. Sian ruokinta ja hoito -oppaasta sikatalousyrittäjä saa tietoa ja työkaluja tuotannon kehittämiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen. Opas soveltuu käsikirjaksi myös neuvojille, kotieläinalan opettajille ja opiskelijoille.

Huom! Kirjan tulostaminen sekä leikepöydälle kopioiminen on estetty.

Nyckelord: sika, ruokinta, hoito, johtaminen, kilpailukyky, liiketoiminta, talous, tulos, toiminta, ruoansulatus, ravinnontarve, ravintoaine, sulatus, imetyminen, rehu, rehuviljat, syöntikäyttäytyminen, ruokintalaite, liemiruokinta, kuivaruokinta, ruokinta-asema, suurtuotanto, ruokintastrategia, tuotantovaihe, porsas, vieroitus, karju, emakko, kuntoluokitus, energiaruokinta, imetys, ensikko, lihasika, rehuarvot

Utgivare
 
 
Utgivare
ProAgria Keskusten Liitto
Utgivningsår
2006
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
98 sidor
Kategorier
Trädgård, Jordbruk, Gårdsbruk
 
Teknologi, energi, trafik
Format
E-bok
eISBN (PDF)
951-808-134-4

Liknande e-böcker