Logga in

Jokinen, Arto

Yhdestä puusta

Jokinen, Arto - Yhdestä puusta, e-bok

0,00€

E-bok, Vattenmärkt PDF
ISBN: 951-44-5625-4

Yhdestä puusta -Maskuliinisuuksien rakentuminen populaarikulttuureissa
Yhdestä puusta käsittelee poikien ja miesten osa- ja vastakulttuureja sekä erilaisia tapoja esiintyä miehenä. Vastakulttuurit näyttäytyvätkin olevan osa miesten valtaa ja marginaalinen asenne lähinnä miehisyyden ehostusta. Ovatko miehet yhdestä puusta? Miksi miesten on vaikea kyseenalaistaa miesten valtaa tai pohtia omaa sukupuoltaan? Tutkimuskohteita ovat muun muassa skeittaripojat ja Flashback-lehti, Pietarinkadun Oilers Go Go radio-ohjelma, Slitz, Badding, heavy, pop-musiikin ambivalentti miehisyys ja Rock Horror Picture Show.
Kirja kehittää miestutkimuksen teoriaa ja tuottaa uutta tietoa nykykulttuurin maskuliinisuuksien rakentumisesta ja erityisesti nuorista miehistä. Kirja soveltuu oppikirjaksi ja lähteeksi kriittisen miestutkimuksen lisäksi sukupuolen-, kulttuurin-, median-, populäärimusiikin- ja kirjallisuudentutkimukseen.
Kirjaa ei ole saatavilla painettuna.

Nyckelord: miestutkimus, maskuliinisuus, populaarikulttuuri, nykykulttuuri, sukupuoli, Gustafsson, Veikka, Somerjoki, Rauli, mieskulttuuri, osakulttuurit, vastakulttuurit, mieheys, miehet, identiteetti, aikakauslehdet, radio-ohjelmat, huumori, seksismi, valta, myytit, pojat, rock, popmusiikki, elokuvat, yleisö, osallistuminen, sähkökirjat

Författare
Utgivare
Tampere University Press
Utgivningsår
2003
Språk
fi
Utgåva
1
Sidantal
248 sidor
Kategorier
Fostran, undervisning
 
Samhälle
Format
E-bok
eISBN (PDF)
951-44-5625-4

Liknande e-böcker