Login

Utvecklingsnyheter från Ellibs 03/2020

Bästa bibliotekskund,

i det här brevet har vi samlat lite aktuell information kring utvecklingen och frågor i anslutning till den. Den här gången presenterar vi ett nytt verktyg i webbutiken.

Uppdatera informationen

Når inte våra meddelanden alla i organisationen? Med den nyaste egenskapen i Ellibs-butiken kan saken rättas till på ett enkelt sätt. Du kan i fortsättningen lätt ändra mottagarlistan för våra meddelanden genom att logga in i butiken med beställningskoderna och välja Nyhetsbrev i menyn på högra sidan.


Med hjälp av det här verktyget ser du genast de nuvarande mottagarna och kan göra de ändringar som behövs i listan. En annan ny egenskap är att de personer som ansvarar för beställningar kan prenumerera på vårt nyhetsbrev direkt i samband med beställningen.

Bestäm en lämplig faktureringstakt för ditt bibliotek

Visste du att tjänsten Ellibs Library stöder flera olika faktureringsintervall enligt önskemålen i er organisation? Du kan kontrollera ert eget faktureringsintervall och ange det önskade genom att logga in i Ellibs.com-webbbutiken med beställarkoderna och välja Bibliotekets inställningar i bibliotekets administratörskonsol. Ni kan få fakturan för varje beställning separat eller en gång per vecka, två gånger per månad eller en gång per månad. Valet träder automatiskt i kraft.


Utvecklingsnyheter från Ellibs