Login

Utvecklingsnyheter från Ellibs 02/2020

Bästa bibliotekskund,
i det här brevet har vi samlat lite aktuell information kring utvecklingen och frågor i anslutning till den. Den här gången presenterar vi ett nytt verktyg i webbutiken.

Ta inköpslistan i bruk

Flera av våra kunder använder webbutikens kundvagn för att samla produkter efter hand, och vagnens innehåll blir lätt stort. Vi har konstaterat att det här påverkar kundvagnens prestationsförmåga. Vi har fått önskemål om åtgärder som skulle göra det möjligt att använda flera insamlingsvagnar. För det här har vi infört en inköpslista i butiken. Den är ett redskap som underlättar förvärvet av licenser.

Inköpslistan är snabbare och smidigare än kundvagnen och du kan använda den för att samla produkter för senare köp. Du kan också använda inköpslistan vid sidan av kundvagnen som en sekundär vagn, eller som favoritlista med tanke på kommande inköp. Du kan lägga till en produkt i inköpslistan genom att klicka på knappen Lägg till i inköpslistan (Lisää hankintalistalle), som finns på bokens informationssida, strax nedanför kundvagnsknappen.

Inköpslistan finns i inköpsmenyn på högra sidan när du har loggat in i Ellibs.com webbutiken med egna inköpskoder. Produkter som lagts till i listan kan lätt med några knapptryck läggas i den egentliga kundvagnen för det slutliga köpet.

Vi hoppas att ni har nytta av listan i era inköp. Liksom i fråga om andra funktioner tar vi också gärna emot feedback på inköpslistan.


Utvecklingsnyheter från Ellibs