Login

Ellibsin kehityskuulumisia 03/2020

Hyvä kirjastoasiakkaamme,

tähän kirjeeseen olemme keränneet joitakin ajankohtaisia asioita kehitykseen ja siihen liittyvien asioiden osalta. Tällä kertaa esittelemme teille uuden työkalun verkkokauppaan.

Tiedotus ajan tasalle

Eivätkö lähettämämme tiedotteet tavoita kaikkia organisaatiossanne? Uusimman Ellibs-kaupan ominaisuuden avulla asian voi korjata helposti. Voit jatkossa muokata helposti viestiemme vastaanottajalistaa kirjautumalla kauppaan tilaustunnuksilla ja valitsemalla oikean puolen valikosta Uutiskirjeet.

Työkalun avulla näet helposti nykyiset viestin vastaanottajat ja voit tehdä listaan tarvittaessa muutoksia. Lisäksi uutena ominaisuutena tilauksista vastaavat henkilöt voivat tilata uutiskirjeemme helposti suoraan tilauksen tekemisen yhteydessä.

Määritä kirjastollesi sopiva laskutustahti

Tiesithän, että Ellibs Library -palvelu tukee useita eri laskutusvälejä organisaationne toiveiden mukaisesti? Oman laskutusvälin voi tarkastaa ja asettaa halutuksi kirjautumalla Ellibs-kauppaan tilaajatunnuksilla ja valitsemalla kirjaston ylläpidossa kohdan Kirjaston asetukset. Laskun voi saada joka tilauksesta erikseen tai valinnan mukaan viikoittain, kahdesti kuukaudessa tai kerran kuussa. Valinta tulee automaattisesti voimaan.

Muutoksia Ellibs-tiimissä

Asiakastiimimme vahvistuu. Aiemmin informaatikkona korkeakoulu- ja erikoiskirjastoissa työskennellyt Pirjo Kangas on aloittanut helmikuussa Ellibs-tiimissä Account Managerina. Ellibsissä Pirjo keskittyy erityisesti kirjasto- ja oppilaitosasiakkaisiimme. Kuten muutkin yhteyshenkilömme, Pirjon tavoittaa sähköpostitse muodossa etunimi.sukunimi@ellibs.com.


Ellibsin kehityskuulumiset