Sisäänkirjautuminen

Möten i verklighet och dikt

 - Möten i verklighet och dikt, e-kirja

9,25€

E-kirja, Vesileimattu ePUB
ISBN: 9788726711325

Allt som händer här i världen är resultatet av olika möten, och varje person är formad av sin egen unika kombination. I denna antologi delar nio författare med sig av möten som gjort avtryck och inspirerat dem - i livet såväl som i författarskapet. Vi får bl.a. lära oss hur det kan gå till när en karaktär föds fram, samt uppleva hur ett till synes oviktigt möte på bokmässan kan leda till något livsomvälvande. I flera fall dyker även Novellmästarna själva upp i varandras texter, som en del i de kugghjul som för livshistorien framåt.

"Möten i verklighet och dikt" är en samling essäer och artiklar som sammanställts av Novellmästarna. Samlingen innehåller texter skrivna av Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, Helena Sigander och Cecilia Wennerström.

År 2004 förenades ett urval av Sveriges främsta författare för att främja novellskrivandets konst. De ursprungliga medlemmarna var då Olov Svedelid, Kjell E. Genberg, Bertil Falk och Ulf Durling, men flertalet nya medlemmar och hedersmedlemmar har bidragit till novellskrivandet genom åren. Den senaste samlingen innehöll noveller från medlemmarna Ulf Broberg, Ulf Durling, Ahrvid Engholm, Bertil Falk, Kjell E. Genberg, Pia Lindestrand, Niki Loong, och Cecilia Wennerström och ordförande Helena Sigander.

Julkaisija
Saga Egmont
Julkaisuvuosi
2020
Kieli
sv
Painos
1
Kategoria
Kielet
Tiedostomuoto
E-kirja
eISBN (ePUB)
9788726711325

Samankaltaisia e-kirjoja