Sisäänkirjautuminen

Salt, Vanessa

Förbjudna platser: Flygplanet

Salt, Vanessa - Förbjudna platser: Flygplanet, äänikirja

3,05€

Äänikirja
ISBN: 9788726131239

"Orgiens kärna tycks vara raderna mellan de två mittgångarna. Där är alla med, de andra måste ha flyttat på sig. Egentligen är det mest en härva av ben och armar. Nakna sådana. Rumpor som juckar och nackar som vrids bakåt av lidelse. Kropparna glänser. Där finns en kvinna med bred bak som blir tagen bakifrån. Samtidigt slickar hon en mycket äldre kvinna mellan benen. Lapar i sig saften från hennes åtrå. Jag ser inte könet i sig, bara hårsvall mellan utvikta ben.

Det börjar dra i mig. Spänna. Att se det här, det är för mycket. Hjärtat pumpar upp i pulsen men ändå åker blodet neråt."

På ett flygplan till New York hamnar Jack bredvid den stroppiga Bianca. De två kivas vilt, men Biancas flygrädsla fyller Jack med medlidande. Plötsligt börjar planet skaka och människor skrika. När Jacks sömnpiller släpper och han timmar senare vaknar får han en chock. Så gott som alla passagerare är nakna och planet består nu av en jättelik orgie. Jack och Bianca ser på varandra, ska de ge efter för sina lustar?

Tekijä(t)
Lukija
Julkaisija
Saga Egmont
Julkaisuvuosi
2019
Kieli
sv
Painos
1
Sarja
Förbjudna platser
Kategoria
Kansanrunous
Tiedostomuoto
Äänikirja
Kesto
01:16:00
Kappaleita
18

Suosittelemme myös