Login

Roos, Satu

Ihmisiksi työssä

Roos, Satu - Ihmisiksi työssä, ebook

Not available

Joskus tilanteet vain ovat niin vaikeita, rakenne ruokkii kilpailua eri yksiköiden välillä ja työn vaatimukset ylittävät omat voimavarat. Ihmisyys sisältää myösoikeuden inhimillisyyteen ja oikeuden tulla kohdelluksi ihmismäisesti, mutta myös vastuuta oman työn tuloksista ja yhteisestä työstä.

Kirjassa keskitytään siihen, miten saadaan aikaan tuloksia yhdessä. Tätä voidaan jäsentää musiikista lainatuilla yhteisen tekemisen vertauskuvilla “sooloartisti”, “yhteiskonsertti”, “bändi” tai “sinfoniaorkesteri”.

Missä tilanteissa on mahdollista toimia solistina ja hoitaa hyvin oma tehtäväalue? Milloin tarvitaan vuorotellen tai rinnakkain tekemistä, vahvasti jaettua tekemistä tai mukautumista kokonaan yhdenmukaiseen ääneen? Yhteinen työ edellyttää myös yhteisen rytmin löytymistä ja tulevaisuudentyössä yhä enemmän rajapintojen ylittämistä eri toimijoiden ja verkostojen välillä. Toimintaympäristöt muuttuvat yhä enemmän monipaikkaisisiksi ja työtä tehdään virtuaalisessa vuorovaikutuksessa. Tällöin on ratkaisevan tärkeää arvioida, miten luomme uutta työtä yhdessä.

Kirja on kirjoitettu kaikille työstä ja työelämästä kiinnostuneille, organisaatioiden henkilöstöammattilaisille, esimiehille, eri alojen asiantuntijoille, luottamus- ja työsuojeluorganisaatioiden jäsenille, työterveyshuollon asiantuntijoille, työhyvinvoinnin ja yhteistyön edistäjille.

Kirja sopii myös korkea-asteen koulutukseen työyhteisöjen ja organisaation toimintaa sekä työn muutosta käsitteleviin opintokokonaisuuksiin.

Keywords: Työyhteisö, Työhyvinvointi, Henkilöstöjohtaminen

Author(s)
 
Publisher
United Press
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
152 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789949726486

Similar titles