Login

Pekonen, Pauliina

Iso-Britannia

Pekonen, Pauliina - Iso-Britannia, ebook

25,40€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789949663361

Jos olet käynyt Englannissa, esimerkiksi sen pääkaupungissa Lontoossa, niin olet varmaan havainnut, että Englannissa monet asiat ovat ”erikoisia”. Autot ajavat vasenta kaistaa; poliiseilla, Bobbyilla, on hauskat hatut; kaksikerroksiset bussit kaupungeissa ja Lontoon taksit ovat maan erikoisuuksia; uusi ja vanha elävät sopusoinnussa arjessa jne.

Mistä muuten tulee sana Iso-Britannia, onko Skotlanti osa Iso-Britanniaa, entä Irlanti? Mitä tekee kuningatar?

Televisiossa tulee paljon ohjelmia Lontoosta, ja sitä kautta oletkin jo nähnyt englantilaisia koteja. Tässä kirjassa on pieni luku englannin kielestä - maailman johtavasta kielestä - ja sen merkityksestä maailmanlaajuisesti.

My World

My World -kirjasarja tarjoaa 5–9-vuotiaille (ikäsuositus) lapsille mielenkiintoisesti tietoa monilta eri aloilta. Tunnettuja ovat Unipressin/United Press Globalin maakirjat, nyt niistä ilmestyvät pienemmille lapsille sopivat versiot.. elävästi kuvitettuina ja mielenkiintoisesti kerrottuina. Ensimmäisen vuoden aikana aihepiireihin kuuluvat myös suosikit sähly, jääkiekko ja jalkapallo. Mutta onpa mukana myös tietokirjat Lentomatkalla ja Kuinka tehdään kirja.

Keywords: Lastenkirjat, maantieto, Iso-Britannia

Author(s)
Publisher
United Press
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
My World
Page amount
32 pages
Category
Picture books
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789949663361

We also recommend