Login

Siltanen, Raimo

Löytöretki Espanjaan

Siltanen, Raimo - Löytöretki Espanjaan, ebook

34,60€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789529324804
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Espanjan kulttuurinen reservi on suunnaton ja suurelta osin meille suomalaisille tuntematon. Tässä uuden tyyppisessä Espanja-kirjassa meidän suomalaisten etupäässä rantalomakohteena tuntemaa maata lähestytään useista eri näkökulmista.

Löytöretki Espanjaan on jokaisen hispanistin perusteos, joka tarjoaa kattavan läpileikkauksen myös kaikille niille, jotka haluavat syventää käsitystään tästä kiehtovasta maasta. Kirjassa tutustutaan Espanjan historiaan, kulttuuriin, nyky-yhteiskuntaan ja eri alueiden ominaispiirteisiin. Teos näyttää lukijalle Espanjan todelliset, monimuotoiset kasvot perehdyttäen lukijan alueen arkkitehtuuriin, kirjallisuuteen, maalaustaiteeseen sekä musiikkiin. Alonsoa, Iniestaa ja Nadaliakaan ei unohdeta. Toisaalta kirja kertoo espanjalaisesta kulttuurista pienellä k:lla sukeltaessaan espanjalaiseen elämänmenoon, ihmisten arkeen ja juhlaan.

Kirjan taustaryhmässä on ollut mukana muun muassa kaksi Aalto-yliopiston espanjan lehtoria. Löytöretki Espanjaan on uniikki, erilainen kirja Espanjasta, sillä tällaista perusteosta maasta ei ole aiemmin tehty.

Tämä e-kirja on myös siinä suhteessa poikkeava, että se sisältää runsaasti erilaisia linkkejä, esimerkiksi paikkatietolinkkejä karttoihin sekä linkkejä niin relevanteille internet-sivuille kuin kirjan omiin sisältöihin. Musiikkiyhteyksissä on linkkejä käsiteltäviin kappaleisiin ja artistien tuotantoon. Tällä tavalla integroitu musiikki antaakin kirjalle aivan uuden ulottuvuuden. Musiikkilinkit on tehty suoratoistopalvelu Spotifyn sivuille, jonka soittimen lukijalaite tarvitsee musiikin toistaakseen.

Tällainen monipuolinen e-kirja tarjoaa aivan uudenlaisen lukuelämyksen.

Keywords: Espanja, yhteiskunta, kulttuuri, kulttuurihistoria, taidehistoria, talous, espanjan kieli, espanjalaiset, historia, ruoka, yhteiskuntakuvaus, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
Media Maker Oy
Publication year
2013
Language
fi
Edition
1
Category
Geography, Travel
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789529324804
Printed ISBN
9789529311569

Similar titles