Login

Pirilä, Hannu

Oma sininen meresi: Kuinka määritellä ja saavuttaa oma menestyksesi, lisätä hyvinvointiasi sekä löytää oma sininen meresi.

Pirilä, Hannu - Oma sininen meresi: Kuinka määritellä ja saavuttaa oma menestyksesi, lisätä hyvinvointiasi sekä löytää oma sininen meresi., ebook

14,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789528090830

"Kirja, joka antaa sinulle, lukijalle, työkalut muuttaa aidosti elämäsi suunnan. Vaikka monet työkaluista tulevat minun työstäni, se paketti, miten Hannu on koonnut ne, on sekä ainutlaatuinen että ihastuttava. Hän on pitänyt yllä sen yksinkertaisuuden, johon olen aina tähdännyt ja lisäksi esitellyt paketin, jolla lukija oppii kuinka nähdä omien rajoituksiensa toiselle puolen aitoon mahdollisuuden horisonttiin." -Dr. Richard Bandler, NLP:n (neuro-lingvistisen ohjelmoinnin) luoja ja kehittäjä

Oma sininen meresi on opas ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä jollain tavoin paremmaksi - oli heidän elämänsä tällä hetkellä kuinka huonoa tai hyvää tahansa.

Oma sininen meresi ei ole kuitenkaan aivan tavanomainen opas parempaan elämään. Tämä kirja ei sisällä mitään New Age -hypeä tai tekopirteitä nauruharjoituksia. Oma sininen meresi on moneen kertaan testattu ja toimivaksi todistettu menetelmä, joka johdattaa lukijansa kohti itse määrittelemäänsä parempaa elämää.

Tämä kirja ei kerro sinulle mitä sinun tulisi tehdä, vaan sen sisältämien ohjeiden ja harjoitusten kautta sinä voit itse löytää juuri sinulle sopivan suunnan ja sen myötä ne sinulle parhaiten sopivat keinot oman sinisen meresi löytämiseksi ja saavuttamiseksi.

Keywords: Itsensä kehittäminen, NLP, Elämänmuutos, Hyvinvointi, Neuro-lingvistinen ohjelmointi

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2020
Language
fi
Edition
2
Page amount
196 pages
Category
Psychology
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789528090830
Printed ISBN
9789528025023

Similar titles