Login

Lappalainen, Saana

Pupukevennys!!?: Jefersson & Leuka Aseman takana

Lappalainen, Saana - Pupukevennys!!?: Jefersson & Leuka Aseman takana, ebook

9,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789528077978

Pupukevennys!!? on kaikenikäisten sarjakuvataidekirja, aiheena on sota ja rakkaus. Kyseessä on runsaaseen värikkääseen kuvitukseen perustuva nuortenkirja joka antaa vanhenmallekkin lukijalle ajattelemisen aiheita.

Jefersson ja Leuka Aseman takana on lyhyt mutta ytimekäs kertomus kahden kanin elämästä ja parisuhteesta Taavetin keskustassa, jossa alkaa tapahtua, lintujen hyökkäyksiä, peurojen ruoka varkaus ja lopuksi syttyy sota paikallisten ihmisten ja metsän eläimien välillä. Kirjan päähenkilön Jeferssonin on ryhdyttävä puolustamaan kotiaan ja rakasta vaimoaan. Kirjassa käsitellään aseita, sotaa ja sen seurauksia, rakkautta, luottamusta ja parisuhteen haasteita kaiken tämän keskellä.

Kirja koostuu 16 yksityiskohtaisesta akvarelli maalauksesta ja 16 sivun kirjallisesta tarinan kerronnasta. Kuvitus on maalattu olemassa olevista maisemista ja kirja on täynnä tunnistettavia paikkoja Taavetin kylän keskustasta.

Omistettu sodassa kaatuneiden muistolle

Keywords: für alle Bildungsstufen, empfohlenes Alter: ab 7 Jahre, Südkarelien, Pupukevennys, Nuortenkirja, Kuvataidekirja, Sarjakuvakirja, sotakirja

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Page amount
38 pages
Category
Comics
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789528077978
Printed ISBN
9789528023937

We also recommend