Login

Rauhakoski, Liisa

Sitä menee Hollantiin ja alkaa puhua hollantia

Rauhakoski, Liisa - Sitä menee Hollantiin ja alkaa puhua hollantia, ebook

8,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789528031574

Vähän erilainen maantietopaketti. Tästä kirjasta selviää muutama totuus belgialaisista, Hollannin rumimmasta kaivoskaupungista, Saksan byrokratiasta ja Maastrichtin mongerruksesta. Suorat sanat lauotaan hollantilaisten elämälle vieraista etunimistä, rakennusten laadusta ja humppahiteistä. Mutta löytyy myös paratiisimainen laakso, jonka hiljaisuudessa kuuluu vain se ääni, kun lehmä riipii turvallaan ruohoa maasta. Kaiken ohessa henkilökohtaista tilitystä, pätkätyöläisen arkea, hulvatonta huumoria ja huomioita popmusiikista.

Tapahtumapaikkana on rajaseutu, Hollannin kauimmainen kaakkoisnurkka, jossa on mäkimaastoa ja jossa todella puhutaan vuori-ilmastosta, koska siellä on jopa 300-metrinen kukkula.

Kirja käsittelee Hollannissa asumisen ensimmäisiä vuosia ja sitä, miltä Hollanti tuntuu edelliseen asuinpaikkaan Saksaan verrattuna. Kertoja on muuttanut kolmekymppisenä Hollantiin saksalaisen avomiehensä kanssa.

Pirskahteleva tarina esittelee runsaasti erilaisia aiheita ja piirtää aikajanalla kuvan vuosien etenemisestä ja Hollannissa olemiseen tottumisesta.

Keywords: Hollanti, Huumori, Realismi, ulkomaat, omaelämäkerta

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2021
Language
fi
Edition
1
Page amount
260 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789528031574
Printed ISBN
9789528035831

We also recommend