Login

Sorsamäki, Tiina

Kyseenalaista se! Tiesi ulos stressaavasta tilanteesta

Sorsamäki, Tiina - Kyseenalaista se! Tiesi ulos stressaavasta tilanteesta, ebook

6,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789528025276

KYSYMYKSIÄ JOTKA AUTTAVAT VAIKEIDEN VAIHEIDEN LÄPI HAASTAMALLA AJATTELUASI

Ajatuksesi ovat värähtelevää energiaa, joka on todellista ja määrittää sen, millaisia asioita elämässäsi ilmenee. Siksi on tärkeää tutkia omia ajatuksiaan, varsinkin jos sinulla on ajatus, joka saa sinut stressaamaan ja epäilemään itseäsi.

Ajatusten tehtävänä EI ole kertoa meille totuutta asioista. Ajatustemme tehtävänä on ainoastaan näyttää ja osoittaa, millaisia uskomuksia ja käsityksiä me kannamme sisällämme. Aito, oikea totuus asioista on löydettävissä jostain muualta kuin ajatuksista: tunteista ja tuntemuksista sekä ennen kaikkea intuitiosta. Tästä e-kirjasta löytyvien kysymysten avulla pääset kosketuksiin noiden kyseisten arvokkaiden kommunikaatiokanavien kanssa, mikä taas puolestaan auttaa sinua pääsemään eteenpäin elämässäsi ja löytämään oikeita, kestäviä ratkaisuja.

Aina kun sinua stressaa jokin elämässäsi oleva asia, voit vastaamalla tästä e-kirjasta löytyviin kysymyksiin tutkia, pitävätkö ajatustesi sinulle kertomat asiat todella paikkansa. Lisäksi nämä kysymykset johdattavat sinut löytämään uudenlaisia ajatuksia ja käsityksiä, jotka näyttävät sinulle tien ulos siitä kyseisestä stressaavasta tilanteestasi. Alat nähdä mahdollisuuksia, joiden olemassaoloa et kenties ollut vielä huomannutkaan. Vastaukset nousevat tietoisuuteesi ajallaan, ja lopulta alat nähdä myös konkreettisia muutoksia elämässäsi.

Keywords: Körper und Geist: Gedanken und Methoden, Stressi, Ahdistus, masennus, intuitio, energia

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Page amount
16 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789528025276

Similar titles