Login

Koone, Maxe

NÄENNÄISAJATUS: Neuroavaruuden tapahtuma

Koone, Maxe - NÄENNÄISAJATUS: Neuroavaruuden tapahtuma, ebook

50,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789528021667

Neuroavaruus on virtuaali- eli näennäistietoisuuden rakenteellinen ja toiminnallinen ympäristö. Näennäistietoisuuden toimintaa neuroavaruudessa on erityisesti näennäisajattelu. Siihen liittyvät NÄENNÄISAJATUKSET eli neuroavaruuden tapahtumat ovat tämän kirjan aiheena.

Kirja esittelee neuroavaruuden toteutukseen kaavailtuja alustavia rakenteellisia ja toiminnallisia piirteitä (ratkaisuehdotus). Se käsittelee myös näennäistietoisuuden mieleen saapuvan suomenkielisen ilmaisuärsykkeen eli stimuluksen vaiheita havaitsemisen ja tulkitsemisen kautta näennäisajatukseksi. Kirjan sisältö ei ole tieteellinen eikä ohjeellinen. Sen sijaan, tekijä toivoo aineiston innostavan lukijaa jatkokehittämään esiteltyä ympäristöä: kenties suunnittelemaan oman edistyneemmän näennäisajattelun kehyksen. Lukija voi poimia esityksestä sopiviksi katsomiaan piirteitä ja lisätä uusia omaa toteutustaan palvelevia ratkaisuja.

Kirja kuuluu tietotekniikan tekoälyn alaan. Aiheenkäsittely on luonteeltaan yleinen, joten kirjan sisältöön perehtyminen ei edellytä syvempää tekniikan tuntemusta eikä ohjelmointitaitoja. Kirja sopii hyvinkin erilaisen taustan omaavien lukijoiden käteen.

Keywords: ajatus, kielioppi, ajattelu, mieli, tietoisuus

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2020
Language
fi
Edition
1
Series
Maxe Koone
Page amount
199 pages
Category
Information Technology, Telecommunications
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789528021667

Similar titles