Login

Siivola, Marjaana

Synnytyksen lyhyt oppimäärä – Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä

Siivola, Marjaana - Synnytyksen lyhyt oppimäärä  –  Mitä jokaisen vanhemman tulisi tietää synnytyksestä, audiobook

8,50€

Audiobook
ISBN: 9789527321195

On syntynyt tärkeä äänikirja!

Synnytyksen lyhyt oppimäärä on Marjaana Siivolan tietokirja, jossa esitellään synnytyksen perustiedot selkeän ytimekkäästi (kesto 1h 8min). Saat lisäksi kattavan kuvan erilaisista lääkkeettömistä kivunlievitys- ja rentoutumismenetelmistä, joita voit käyttää kotona, sekä yleistietoa yleisimmistä toimenpiteistä ja erityistilanteista.

Marjaana Siivola on Lamaze sertifioitu synnytysvalmentaja LCCE, sertifioitu synnytysdoula (CD(DONA)), kolmen lapsen äiti sekä insinööri (tekniikan lisensiaatti). Marjaanan käsitys synnytyksestä muokkaantui keisarinleikkauksen, puudutesynnytyksen sekä luomusynnytyksen myötä. Nyt hän toimii doulana sekä valmentaa perheitä kohti hyvää synnytyskokemusta.

Tämä kirja sopii kuunneltavaksi niin synnyttäjille kuin tukihenkilöillekin. Kirjan opeilla voi purkaa tehokkaasti synnytykseen liittyvää mahdollista jännitystä tai pelkoa. Kirja tukee hyvin myös neuvolan perhevalmennuksen synnytysosuutta.

Keywords: tietokirjallisuus; synnytys; äitiys; doula; kätilö; synnyttäminen; synnytysapu; raskaus; raskausaika; stressinhallinta; perhe

Author(s)
Publisher
Book Garden
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Category
Philosophy
Format
Audiobook
Duration
01:08:26
Tracks
9

Similar titles