Login

Jia, Mai

Pimeä voima

Jia, Mai - Pimeä voima, ebook

20,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527269176

Salaliittojen, nerojen, vallankumouksellisten ja hirvittävien moraalisten valintojen maailmassa ihmiset uhraavat kaiken salaisuuksille – kunnes ne lopulta tuhoavat heidät.

Pimeä voima sukeltaa syvälle kiinalaisen tiedusteluyksikön synkkään ytimeen. Kirjan päähenkilöt ovat poikkeuksellisen kuulonsa vuoksi viestitiedustelijaksi värvätty sokea maalaismies, lahjakas mutta erikoinen nuori matemaatikko, unissaan viholliskoodeja murtava kryptoanalyysin veteraani sekä vietnamilaisen sotilaan ruumis.

Mai Jia (s. 1964) on Kiinan palkituimpia ja luetuimpia nykykirjailijoita, jonka teoksia on Kiinassa myyty miljoonia kappaleita. Vuosia Kiinan tiedustelupalvelussa työskennellyt Mai Jia, oikealta nimeltään Jiang Benhu, on kirjoittanut neljä romaania, joista on myös tehty tv- ja elokuvasovituksia. Pimeä voima toi Mai Jialle arvostetun kiinalaisen Mao Dun -kirjallisuuspalkinnon vuonna 2008. Se on itsenäinen jatko-osa 2017 suomeksi julkaistulle romaanille Koodinmurtaja (Aula & Co).

Keywords: vakoilu, trilleri, Kiina, kryptoanalyysi, psykologia, yhteiskuntakuvaus, salailu, tiedustelupalvelut, lahjakkuus, matematiikka, herkkyys (psykologia), kuulo, uni (biologiset ilmiöt), koodit, murto, ruumiit, sotilaat, vietnamilaiset, poikkeusyksilöt, sokeat, kansanihmiset, matemaatikot, asiantuntijat, kryptologia, yhteiskunnalliset romaanit, historialliset romaanit, kaunokirjallisuus, kiinankielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527269176
Printed ISBN
9789527190951

We also recommend