Login

Österdahl, Martin

Kymmenen on kuoltava

Österdahl, Martin - Kymmenen on kuoltava, ebook

20,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527269145

”Österdahl on salaliittoteorioiden mestari.”
Camilla Läckberg

Roslagenissa huutokaupattavasta kapioarkusta löytyy kuollut mies. Hänet on katkaistu keskeltä kahtia ja otsaan on kaiverrettu outoja symboleja. Hän on ensimmäinen yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka joutuu brutaalin murhaajan uhriksi. Kukaan ei tiedä kenen vuoro on seuraavaksi.

Samaan aikaan Venäjän laivasto pitää suurimmat sotaharjoituksensa sitten muurin murtumisen, ja uppoamaton ydinsukellusvene Kursk vajoaa pohjaan. Merimiesten taistellessa hengestään presidentti Putin seuraa kylmäkiskoisesti, miten vanha idän ja lännen konflikti herää eloon. Vain Max Anger näkee asioiden yhteyden. Hän on ainoa, joka voi pysäyttää murhaajan.

Martin Österdahlin Venäjälle ja Ruotsiin sijoittuvan Max Anger -dekkarisarjan kirjoissa nykyhetki ja historia, tositapahtumat ja jännittävä tarina punoutuvat saumattomasti yhteen ja muodostavat koukuttavan kokonaisuuden. Kymmenen on kuoltava on sarjan toinen osa.

Martin Österdahl (s. 1973) on opiskellut Venäjän ja Itä-Euroopan tutkimusta ja taloustieteitä. Hän työskenteli pitkään tv-tuottajana ja Ruotsin television ohjelmajohtajana. Venäjästä ja venäläisestä kulttuurista hän kiinnostui jo 1980-luvulla. Kovaotteisen Max Anger -dekkarisarjan ensimmäinen osa, Armoton todellisuus julkaistiin suomeksi 2017 (Aula & Co).

Keywords: jännitys, dekkari, nordic noir, Venäjä, Ruotsi, rikoskirjallisuus, murha, yhteiskunnalliset vaikuttajat, sotaharjoitukset, kansainväliset suhteet, menneisyys, toinen maailmansota, sarjamurhaajat, rikospoliisi, kaupungit, aikatasot, Itä-Eurooppa, Tukholma, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, ruotsinkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
Max Anger, 2
Categories
Novels
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527269145
Printed ISBN
9789527269015

We also recommend