Login

Lauronen, Mixu

Kontiainen

Lauronen, Mixu - Kontiainen, ebook

15,35€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527215258

Sokea tietäjä kiertää rauta-ajan maita salaperäisen kumppaninsa Variksen kanssa. Yhdessä he todistavat rikoksia, joiden syylliset eivät aina ole tavallisia ihmisiä. Kontiainen on sokea ja kaivelee asioita. Hänen rajoitteensa eivät kuitenkaan ole este salapoliisityölle. Matkoillaan kaksikko törmää tapahtumiin, joiden tekijät kumpuavat Suomen kansantarustosta.

Kontiainen tuo mieleen vanhan ajan salapoliisitarinat. Siinä on ripaus Hercule Poirotia ja Daredeviliä. Samalla se on kuvaus ystävyyssuhteesta ja muinaisesta elämänmenosta. Kontiainen ja Varis ovat erottamattomia kuin Pekka ja Pätkä. Kokoelmassa ovat kaikki tähän mennessä ilmestyneet kontiaistarinat, sekä joukko ennen julkaisemattomia mysteerejä.

Mika-Petri "Mixu" Lauronen on oululaissyntyinen Helsingissä asuva kirjailija, joka on julkaissut novelleja ja raapaleita vuodesta 1990 alkaen. Hän harrastaa kirjallisuuden lisäksi roolipelaamista ja sekä hyviä että huonoja elokuvia. Kirjoittajana Mixu on hidas ja pedanttinen.

Keywords: Spekulatiivinen fiktio, Kaunokirjallisuus, Novellikokoelma, mysteerit, rikokset, matkat, ystävät, sokeat, salapoliisit, rautakausi, Suomi, fantasiakirjallisuus, spekulatiivinen fiktio, salapoliisikirjallisuus, kertomukset, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Osuuskumma-kustannus
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Page amount
117 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527215258

We also recommend