Login

Sunim, Haemin

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa. Miten tavoittaa mielenrauha kiireen keskellä?

Sunim, Haemin - Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa. Miten tavoittaa mielenrauha kiireen keskellä?, ebook

20,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527190852

Maailma on nopea liikkeissään, mutta se ei tarkoita että meidänkin pitäisi olla. Mindfulness-bestsellerissään Haemin Sunim tarjoaa tienviittoja kohti rauhallista mieltä ja tasapainoa maailmassa, joka päivittäin asettaa meille kohtuuttomia vaatimuksia.

Haemin Sunim kuvaa länsimaista yhteiskuntaa ja elämää oman kokemuksensa kautta. Hän onnistuu olemaan samaan aikaan sekä syvällinen että arkinen, yksinkertainen että oivaltava – jokainen luku tuntuu keskustelulta hyvän ja viisaan ystävän kanssa. Kahdeksan lyhyttä lukua kattavat muun muassa levon, rakkauden, ihmissuhteet ja henkisyyden – niin tiiviisti, että kiireisinkin lukija ehtii tarttua niihin

Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa on myynyt Koreassa yli kolme miljoonaa kappaletta ja sen käännösoikeudet on myyty kahteenkymmeneen maahan. Se ilmestyi Yhdysvalloissa helmikuussa 2017 ja nousi samantien myydyimpien kirjojen listalle.

Haemin Sunim on Bostonissa ja Kaliforniassa opiskellut korealaissyntyinen uskontotieteilijä ja buddhalainen munkki. Hän toivoo, että Asioita jotka huomaa vasta kun hidastaa auttaa lukijaa löytämään oman viisaamman ja ystävällisemmän puolensa.

Keywords: mindfulness, hyvinvointi, rauhoittuminen, tyyneys, arki, elämäntaito-oppaat, elämäntapa, downshiftaus, kiireettömyys, elämänhallinta, mielenrauha

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527190852
Printed ISBN
978-952-7190-73-9

Similar titles