Login

Theils, Lone

Runoilijan vaimo

Theils, Lone - Runoilijan vaimo, ebook

20,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527190838

HYYTÄVIÄ RIKOKSIA RATKOVAN TOIMITTAJA NORA SANDIN SEIKKAILUT JATKUVAT!

Kuuluisa iranilainen runoilija Manash Ishmail on paennut kotimaastaan Tanskaan ja joutunut matkan aikana eroon vaimostaan Aminasta, joka on kadonnut kuin maan nielemänä. Manash pyytää apua Globalt-lehden Lontoon kirjeenvaihtajalta Nora Sandilta. Etsiessään Aminaa Nora päätyy salaisiin piilopaikkoihin, joissa paperittomat pakolaiset piileksivät viranomaisilta. Lopulta Norankin henki on vaarassa maailmassa, jossa joidenkin ihmisten elämä on paljon vähemmän arvoinen kuin toisten.

Runoilijan vaimo on Kohtalokkaan merimatkan itsenäinen jatko-osa. Tanskalaisesta toimittaja Nora Sandista kertovan koukuttavan dekkarisarjan ensimmäinen osa on tähän mennessä ilmestynyt neljässätoista maassa.

Lone Theils (s. 1971) on tanskalainen kirjailija ja toimittaja, joka työskenteli yli 15 vuotta Lontoossa
tanskalaisen Politiken-lehden ulkomaankirjeenvaihtajana. Nykyisin kokopäiväinen kirjailija harrastaa vapaa-aikanaan potkunyrkkeilyä, kokkailua ja nauttii matkustamisesta.

”Lone Theilsin Kohtalokas merimatka on virkistävä yllätys. Odotan hartaasti uutta Nora Sand -dekkaria.” – Tuula Kanninen, EEVA-lehti

Keywords: dekkari, jännitys, nordic noir, katoaminen, aviovaimot, runoilijat, laiton maahanmuutto, pakolaiset, paperittomat henkilöt, piileskely, alamaailma, toimittajat, Tanska, jännityskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, tanskankielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Series
Nora Sand
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527190838
Printed ISBN
978-952-7190-24-1

We also recommend