Login

Magnason, Andri Snaer

Aika-arkku

Magnason, Andri Snaer - Aika-arkku, ebook

20,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527190579

Nykyisen kaltaisessa maailmassa on vaikea tilanne – ekonomistit ja poliitikot ennustavat huonoja aikoja. Onneksi on mustia laatikoita, joihin ihmiset voivat sulkeutua odottamaan parempia aikoja vanhenematta ollenkaan.
Myös Sigrúnin perhe päättää kiivetä laatikkoon. Sigrúnin laatikko kuitenkin aukeaa ennen aikojaan, ja ulkona häntä odottavat umpeen kasvaneet pihat ja autiot kadut. Yhtään aikuista ei ole missään. Kaikkialla on mustia laatikoita, joiden sisällä ihmiset odottavat maailman pelastumista.
Aikansa vaellettuaan Sigrún tapaa vanhan naisen joka kertoo tarinan ahneesta kuninkaasta, joka halusi hallita myös aikaa. Kuningas tahtoi säästää kauniin tyttärensä synkiltä ajoilta ja teetti taika-arkun, joka oli niin tiheään kudottua hämähäkinsilkkiä, ettei edes aika pystynyt läpäisemään sitä. Vanhan naisen tarinan ja nykymaailman välillä on yhteys, joka Sigrúnin ystävineen on löydettävä, jotta maailma voi pelastua.

Andri Snær Magnason on islantilainen lasten- ja nuortenkirjailija, jonka teoksia on käännetty monille kielille. Magnason on paitsi palkittu kirjailija myös aktiivinen yhteiskuntakriitikko, joka sadun, fantasian ja huumorin keinoin ottaa teoksissaan kantaa maailman ja yhteiskunnan epäkohtiin. Vuonna 2016 hän oli ehdolla Islannin presidentinvaaleissa. Aika-arkku on palkittu Islannin kirjallisuuspalkinnolla ja Islannin kirjakauppiaat valitsivat sen vuoden 2013 parhaaksi nuortenkirjaksi.

Keywords: fantasia, sadut, Islanti, taloudelliset kriisit, lumous, aika, laatikot, motiivit, tarinat, nuorten aikuisten kirjat, nuortenkirjallisuus, fantasiakirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, islanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527190579
Printed ISBN
978-952-7190-50-0

We also recommend