Login

Aveyard, Victoria

Punainen kuningatar

Aveyard, Victoria - Punainen kuningatar, ebook

20,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527190340

Uuden fantasiasarjan mykistävä ensimmäinen osa!

Veri jakaa ihmiset kahteen kastiin – punaisiin ja hopeisiin. Punaiset ovat rahvas, jota lähes jumalallisia voimia omaava hopeisten eliitti hallitsee.

Mare Barrow on 17-vuotias punainen taskuvaras ja joutumassa pian sotaväkeen. Tilanne muuttuu yllättäen, kun vastarintaliike Purppurakaarti horjuttaa hopeisten ylivaltaa, ja suojellakseen ystäväänsä Mare päätyy hopeisten keskuuteen. Siellä hänelle ja hopeisten hoville valkenee, että punaisesta verestä huolimatta Marella on oma, kuolettava voimansa.

Maresta tehdään hopeisten prinsessa, mutta maailmassa, jossa vallankumous ja rakkaus sekä valta ja oikeus kamppailevat, ei mikään ole mustavalkoista ja kuka tahansa voi pettää kenet tahansa.

PUNAINEN KUNINGATAR on Yhdysvalloissa valtavan menestyksen saavuttaneen uuden fantasiasarjan ensimmäinen osa. Victoria Aveyardin kiehtova maailma, särmikkäät henkilöhahmot ja hengästyttävät juonenkäänteet pitävät lukijan tiukassa otteessa alusta loppuun. Tarinaa on luonnehdittu yhdistelmäksi Game of Thronesia ja Outolintua, ja Universal Studios on hankkinut sen elokuvaoikeudet.

VICTORIA AVEYARD (s. 1990) opiskeli elokuvakäsikirjoittamista Los Angelesissa. Valmistuttuaan hän esitteli ideoitaan elokuvastudiolle ja tunnusti samalla, että kaikkein eniten hän halusi kirjoittaa nuorten fantasiakirjoja. Studio kehotti tekemään juuri niin, ja vuoden kuluttua Punainen kuningatar oli valmis.

Toimintaa ja pippurisia naissankareita arvostava Aveyard käyttää kirjailijan ja käsikirjoittajan ammattiaan tekosyynä lukea valtavat määrät kirjoja ja katsoa elokuvia. Aveyard luvannut aina tehdä parhaansa, ettei lukijalla koskaan olisi tylsää hänen kirjojensa parissa.

Keywords: fantasia, dystopia, nuortenfantasia, romanttinen fantasiakirjallisuus, nuortenkirjallisuus, teini-ikäiset, tytöt, yhteiskuntaluokat, eriarvoisuus, vallankumoukset, eliitit, palvelusväki, vallankumoukselliset, kapinalliset, prinsessat, prinssit, juonittelu, yliluonnolliset voimat, magia, kolmiodraama, rakastuminen, kielletty rakkaus, mustasukkaisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Hopea
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527190340
Printed ISBN
978-952-7190-08-1

We also recommend