Login

Sainio, Karita

Me emme elä samassa maailmassa kuin te

Sainio, Karita - Me emme elä samassa maailmassa kuin te, ebook

16,50€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527190173

Kuinka paljon sisarusten välinen lojaalius voi kestää, ennen kuin se murtuu kohtalokkain seurauksin? Me emme elä samassa maailmassa kuin te on mustansävyinen trilleri, joka kertoo veljen ja siskon välillä kytevästä aikapommista. Kun veli löytyy asunnostaan kuolleena, alkaa epätoivoinen kilpajuoksu aikaa vastaan. Kuoleman taustalta paljastuu tarina huumekaupasta, laittomista aseista, lääkkeiden väärinkäytöstä ja armottomasta väkivallasta. Sisarusten synkkä menneisyys nousee pintaan ja valokeila kohdistuu karmivaan totuuteen.

Me emme elä samassa maailmassa kuin te on jännittävä ja koukuttava kuvaus Suomessa toimivasta järjestäytyneestä rikollisuudesta, jyrän lailla etenevistä päihderiippuvuuksista sekä peruuttamattomista, julmista ratkaisuista. Samalla se on koskettava kuvaus ihmisten välillä roihuavasta kipeästä rakkaudesta.

Karita Sainio on toimittaja, viestinnän ammattilainen sekä vastuullisiin lifestyle-tuotteisiin ja
-palveluihin keskittyneen PR-toimisto Sugar Helsingin perustaja. Me emme elä samassa maailmassa kuin te on hänen esikoisromaaninsa.

Keywords: jännitys, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus, järjestäytynyt rikollisuus, päihteet, huumeet, aseet, sisarukset

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527190173
Printed ISBN
978-952-7190-03-6

We also recommend