Login

Taskinen, Sirpa

Hyvillä mielin eläkkeelle. Opas työelämän jälkeiseen aikaan

Taskinen, Sirpa - Hyvillä mielin eläkkeelle. Opas työelämän jälkeiseen aikaan, ebook

18,15€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789527190159

Inspiroiva ja opastava teos niille, jotka ovat jäämässä eläkkeelle ja niille, jotka ovat sen jo tehneet.
Eläkkeelle jäämisen myötä moni asia elämässä muuttuu. Miten muutoksiin voi varautua ja miten eläkkeelle siirtymiseen kannattaa valmistautua? Iso elämänmuutos herättää myös monenlaisia tunteita – auttaako positiivinen ajattelu? Entä miten viettää eläkepäiviään?
Hyvillä mielin eläkkeelle käsittelee hankaliakin asioita selkeällä kielellä ja huumorin keinoin. Kirja on tarkoitettu oppaaksi ja inspiraatioksi eläkkeelle siirtyville. Se tarjoaa ajantasaista käytännön tietoa helpottamaan eläkkeelle siirtymistä ja uuteen elämänvaiheeseen sopeutumista. Samalla pohditaan, miten elämästä saa edelleen mahdollisimman paljon irti.

Filosofian tohtori, psykologi Sirpa Taskinen (s. 1941) on opiskellut Helsingin yliopistossa ja Yhdysvalloissa. Sosiaalihallituksen, sittemmin Sosiaali- ja terveyshallituksen ja Stakesin eri tehtävissä hän toimi eläkkeelle siirtymiseensä saakka v. 2007. Hän on työskennellyt myös YK:ssa Perheen Vuoden sihteeristössä sekä toiminut Suomen edustajana erilaisissa kansainvälisissä toimikunnissa ja projekteissa. Taskinen on kirjoittanut monia suosittuja oppaita ja esitteitä (mm. äitiyspakkausten mukana jaetun Meille tulee vauva-kirjasen) sekä lapsiin ja perheisiin liittyviä ammatillisia julkaisuja.

Keywords: ikääntyminen, eläkkeelle jääminen, eläkkeelle siirtyminen, valmistautuminen, työelämä, ikääntyneet, elämänhallinta, sopeutuminen, elämänmuutokset, eläkeikä, ajankäyttö, oppaat (teokset)

Author(s)
Publisher
Aula & Co
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527190159
Printed ISBN
978-952-7190-02-9

Similar titles