Login

Baggini, Julian

Etiikan pikkujättiläinen

Baggini, Julian - Etiikan pikkujättiläinen, ebook

26,60€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789527189009
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Moraalipulmia ei käy sysääminen syrjään. Mutta eettisen sanaharkan ja moraalisen kädenväännön tuoksinassa vakaumukset, ennakkoluulot ja pikaistukset uhkaavat peittää näkyvistä sen, mistä itse asiassa on puhe. Silloin ovat hyvät neuvot kalliit.

Julian Bagginin ja Peter S. Foslin menestysteos Etiikan pikkujättiläinen auttaa jokaista moraaliongelmien parissa painiskelevaa tarkentamaan, tehostamaan ja terävöittämään ajatteluaan. Helppotajuisesti se johdattaa etiikan ongelmiin, tutustuttaa keskeiskäsitteisiin ja osoittaa, että useimmiten ongelmilla on vähintään kaksi puolta.

Etiikan pikkujättiläinen on kahvipöytäpoleemikon pelikirja ja ässä verkkokeskustelijan hihassa. Se vetää eettisen pohdiskelun alas teoriataivaasta ja tuo sen takaisin käsinkosketeltavaan arkeen. Eettisten pulmien punnitsemisen taitoa ei ole koskaan tuotu näin lähelle tavallista ihmistä.

Etiikan pikkujättiläinen on Ajattelun pikkujättiläisen sisarteos.

Katso näytesivuja teoksesta kustantajan verkkosivulta.

Keywords: filosofia, etiikka, eettisyys, moraali, moraalifilosofia, argumentaatio, käsikirjat, Julian Baggini, Peter S, Fosl, Baggini, sähkökirjat

Author(s)
 
Translator
Publisher
niin & näin
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Series
Ajattelutaidot
Page amount
265 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789527189009
Printed ISBN
978-952-5503-73-9

Similar titles