Login

Miranda, Heidi Susanna

Valovelho I: Kohti korkeampaa värähtelyä

Miranda, Heidi Susanna - Valovelho I: Kohti korkeampaa värähtelyä, ebook

45,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789526987514

Tervetuloa seikkailuun kohti korkeampaa värähtelyä!

Henkisyys on meissä jokaisessa olevaa feminiinistä, luovaa ja intuitiivista kykyä, joka on usein jäänyt maskuliinisen suoraviivaisuuden ja muun fyysisen maailman jalkoihin.

Jokainen on kuitenkin jo syntyjään intuitiivinen ja jokaisella on kyky välittää energiaa ja olla yhteydessä omiin oppaisiinsa ja enkeleihin. Jos kyky on uinuva, sen voi herättää henkiin.

Suorin tie edetä omalla henkisellä polullaan on ottaa itse yhteys omiin valon auttajiinsa ja tutustua omiin henkisiin lahjoihinsa.

Aivan jokaisella on mahdollisuus yhdistyä korkeisiin ja hoitaviin valon ja rakkauden energioihin ja hoitaa niillä itseään. Mitä korkeampi värähtely, sitä sutjakkaammalta elämä tuntuu.

Tällä asialla on myös Valovelho I. Se näyttää askel askeleelta tien kohti korkeampaa värähtelyä ja on kuin energiahoitokurssi, jonka kymmenien tehtävien avulla jokainen lukija voi muuntaa kirjan tiedon myös omaksi viisaudekseen.

Kirjan rakenne tukee aloittelijan matkaa aina maadoituksen ja suojauksen tekemisestä ja energian ensikosketuksesta itsehoidon kautta korkeampien energioiden aktivointeihin ja muiden hoitoon.

Ajatuksena on tutustua ensin helpommin yhdistyttäviin kristallienergioihin, hoitaa niillä itseään ja sen jälkeen yhdistyä yhä hienovaraisempiin ja korkeampiin ulottuvuuksiin kuten arkkienkelien ja muiden valon auttajien energioihin.

Valovelho I tarjoaa lukijoilleen tehtäviä, joiden avulla on mahdollista saada yhteys paitsi korkeisiin energioihin, myös omaan korkeampaan minään, omiin valon auttajiinsa ja tutustua omiin chakroihinsa, energiakehoihinsa ja juuri omaan tapaansa lukea ja tulkita energioita, omalla tavallaan ja omassa tahdissaan.

Valovelho opastaa lukijansa yhdistymään myös luonnon, erilaisten symbolien ja mantrojen hoitaviin energioihin ja avaa ovia erilaisiin energiafilosofioihin. Valovelhon avulla on myös helppo omaksua energiahygienian alkeita.

Valovelho on yhdistelmä kirjoittajansa Heidi Susanna Mirandan omia kokemuksia sekä enkeli- että energiahoitajana että hänen oppimiaan metodeja yhdistettynä uudeksi, yhtenäiseksi kokonaisuudeksi.

Valovelho sisältää runsaasti lähdeviitteitä, aina kunkin kappaleen jälkeen. Näin lukijan on mahdollista halutessaan avata myös syventäviä ovia energiamaailmaan.

"En malttanut käsistäni laskea! Selkeä, ajantasainen ja mahtavan hyvin kirjoitettu."

"Valovelho avasi (valaisi), ja yhdisti monia asioita, joita en ollut itse hoksannut."

Keywords: enkelit, Energiahoito, Henkinen kasvu, Henkisyys, Sielu

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2022
Language
fi
Edition
1
Series
Valovelho
Page amount
141 pages
Category
Philosophy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789526987514

Similar titles