Login

Rinne, Tuomo

Emma Elektroni: Sukellus Nanomaailmaan

Rinne, Tuomo - Emma Elektroni: Sukellus Nanomaailmaan, ebook

13,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789526957814

Emma Elektronin seikkailut tarjoavat jännittävän tavan lapsille ja nuorille tutustua maailmankaikkeuden äärettömän kauniisiin ja jännittäviin ilmiöihin tarinoiden kautta. Jokainen tarina ja luku johdattaa lukijansa ja kuulijansa uuteen seikkailuun, mikä liittyy jollain tavoin arkipäiväisiin ilmiöihin. Tarinoissa liikutaan sujuvasti ja ymmärrettävästi pikkuriikkisen Nanomaailman ja maailmankaikkeuden kokonaisuuden välillä. Jokaisen luvun lopuksi on lyhyt Tiesitkö että-osio, missä tarinassa nähdystä ilmiöstä tai tapahtumasta voi oppia lisää.

Kirjan tarinoita täydentää verkkosivusto www.emmaelektroni.fi, missä Tiesitkö että-osiota elävöitetään lisämateriaalilla, kuten kuvilla ja videoilla. Iso osa lisämateriaalina esitettävästä aineistosta on vapaasti netissä saatavilla ja kaikki lähteet pyritään selkeästi näyttämään. Lisämateriaalin tarkoitus on paitsi tukea tarinaa myös ohjata lukijoita luonnontieteellisen ja teknisen aineiston pariin. Toivottavasti mahdollisimman moni lukija heräisi huomaamaan miten kaunis ja ihmeellinen luonto, planeetta ja maailmankaikkeus meillä on.

Tarinan ensimmäiset luvut ovat vapaasti kuunneltavissa Emma Elektronin Youtube-kanavalla. Kanavalta löydät myös tarinoihin sävellettyä musiikkia. Älä myöskään unohda Emma Elektronin Facebook-sivustoa.

60% vuoden 2021 loppuun mennessä kertyneistä kirjan tuotoista lahjoitetaan lastensuojeluun, perustutkimukseen ja ympäristönsuojeluun. Katso lisää osoitteesta www.emmaelektroni.fi.

Keywords: empfohlenes Alter: ab 6 Jahre, maailmankaikkeus, avaruus, sähkö, seikkailu, lasten tietokirja

Author(s)
Publisher
Books on Demand
Publication year
2021
Language
fi
Edition
1
Page amount
98 pages
Categories
Novels
 
Action & Adventure
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789526957814
Printed ISBN
9789526957807

We also recommend