Login

Valkeameri

Turun ihmeitten yö

Valkeameri - Turun ihmeitten yö, ebook

7,90€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789526906713

Turun ihmeitten yö on utopia Turusta. Poliittinen tulevaisuusromaani on ratkaisuehdotus ja toive. Jospa moraali voittaisi?

Toinen kertojista, lavastaja Mira kysyy: miksi on epäkristillistä kuulua eurostoliittoon? Romaani hypähtää ajassa eteenpäin, se yhdistää uskoa, politiikkaa, ihmeitä ja naurua. Ajatuksia vyöryy. Turkulaisen kustannusyhtiö Kirjavirran omistajanaiset lähtevät politiikkaan rahalla ja viattomalla viekkaudella.

Kirjassa on keskusteluja ja tv-ohjelmia, ne ovat kärkeviä, naurettavia ja ärsyttäviä. Jopa Astrid Lindgren saa moitteita. Etenkin Salli Vaasa, 80v. kirjoittaa blogeja, joita tyttäret kauhistelevat. On radikaalia ja vaarallista puolustaa uskoa. Kirjan kirosana on mediarakki. Jos olet ollut elokuvan alastonmalli tai pidät koiraa pehmoleluna, niin kirja voi aiheuttaa mielen pahoittumista.

Toinen romaanin kertoja on enkeli, joka ohjaa yöleffoja. Häntä harmittaa, kun hänellä ei ole näppejä nyppiä kuivia kukkia. Enkelistä olisi hyvä jos hänelläkin olisi oma twiit-tili. Kirjan revittely, arkirealismi ja huumori sekoittuvat ihmeisiin: tulevaisuus on kaunis.

Keywords: politiikka, uskonto, huumori, fantasia, enkelit

Author(s)
 
Publisher
E-painos Oy
Publication year
2019
Language
fi
Edition
1
Page amount
331 pages
Categories
Novels
 
Religious
 
Humorous
 
Fantasy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789526906713

We also recommend