Login

Rosas, Allan

EU ja käyrät kurkut - Tosiasioita urbaanilegendojen sijaan

Rosas, Allan - EU ja käyrät kurkut - Tosiasioita urbaanilegendojen sijaan, ebook

0,00€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789526885711

Schuman-seuran EU ja käyrät kurkut – tosiasioita urbaanilegendojen sijaan -kirjanen pyrkii kevyellä otteella ja humoristisin piirroksin höystettynä esittelemään kaikenikäisille kansalaisille Euroopan unionin vaikutuksia heidän arkipäiväiseen elämäänsä ja laajemminkin. Kirjasen piirrokset ovat Turun Sanomien pilapiirtäjä Mika Rantasen kynästä, ja sen toimituskuntaan kuuluu muun muassa Euroopan unionin tuomioistuimen tuomari Allan Rosas.
Schuman-seuran jo Eurooppa-päivänä 9.5.2015 ensi kertaa Eurooppa-tiedotushankkeessaan painettuna ja e-kirjana Ellibsin e-kirjakaupassa ilmestynyt kirjanen on ilmainen. Suuren suosion saaneen kirjasen jo 5. uudistettu laitos julkaistaan 6.-8.10.2017 Turun kirjamesuilla osana Schuman-seuran vuoden 2017 ”Näkökulmia Euroopan nykyhaasteisiin ja tulevaisuuteen” tiedotushanketta, jota on tuettu Ulkoasiainministeriön kansalaisjärjestöjen Eurooppa-tiedotukseen myöntämällä rahoituksella. Kirjasen sisältöä on 5. laitoksessa uudistettu ja tarkistettu niin kuvituksen kuin tekstienkin osalta. Kannessa käyriä kurkkuja pitelee edeltäjänsä sijaan Ranskan keväällä 2017 valittu presidentti Emmanuel Macron, jonka seurana ovat Saksan syyskuun 2017 vaaleissa jatkopestin itselleen turvannut liittokansleri Angela Merkel sekä Suomen 100-vuotiaan tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Uusina aiheina mukana ovat nyt myös EU:n maatalouspolitiikkaa ja sen uudistuskeskustelua valottava "Mikä ihmeen CAP?" sekä aina ajankohtainen "Työskentely toisessa EU-jäsenvaltiossa”.
Kirjasta on myös jatkossa tarkoitus täydentää ja uudistaa siinä esiteltyjen esimerkkien ja muuttuvien EU-säännösten osalta kuin myös lukijoilta saatavan palautteen pohjalla. Tervetuloa kommentoimaan ja ehdottamaan uusia aiheita siis vaikka Schuman-seuran Facebookissa https://www.facebook.com/SchumanSeura/
Toimittaja: Ossi Tuusvuori, piirrokset Mika Rantanen, Schuman-seuran työryhmä: Allan Rosas, Kimmo Elo, Anna Eskola, Tuomas Mikkola, Ilkka Nousiainen, Ossi Tuusvuori.

Keywords: Euroopan unioni, EU

Author(s)
 
 
 
 
 
Editor
Illustrator
Publisher
Schuman-seura
Publication year
2017
Language
fi
Edition
5
Series
Schuman-seuran julkaisuja
Page amount
68 pages
Categories
Society
 
History
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789526885711
Printed ISBN
978-952-68857-0-4

Similar titles