Login

Koskinen, Pertti

Pedon jäljillä

Koskinen, Pertti - Pedon jäljillä, ebook

3,45€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789526606675

Vilho ja Jari ovat kesäloman ensimmäisiä päiviä viettävät kaverukset. He yllättävät vanhan miehen ahdistelemassa pientä tyttöä. Tästä alkaa seikkailu, josta ei käänteitä ja vaarallisia tilanteita puutu. Ystävykset ryhtyvät selvittämään miehen nimeä ja asuinpaikkaa. Toisaalla toimii poliisi, mutta pojat ovat tutkimuksissa askeleen edellä. Siltä ainakin tuntuu, kunnes asiat mutkistuvat ja viimein ei enää tiedä keneen voi luottaa.
Kirjassa käsitellään kipeitä asioita ja käytetään paikka paikoin ronskia kieltä, mutta siinä on myös hulvatonta huumoria ja lämminhenkistä ystävyyttä.
Pertti Koskinen on tunnettu siitä, että hän tuo kirjoissaan esille asioita, joista on totuttu vaikenemaan. Tämä kirja ei tee poikkeusta.
Hänen aikaisempaa tuotantoaan ovat aikuisille suunnatut jännitysromaanit Salaisuuksien kylä, Kaunis mies katoaa, Manipulaattori ja Vinttikamaripoika. Pedon jäljillä on hänen ensimmäinen nuorisodekkarinsa. Pertti Koskinen on Suomen Kirjailijaliiton jäsen vuodesta 2013.

Keywords: salapoliisikirjallisuus, poikakirjat, seikkailu, ystävyys, pedofiilit, salapoliisit, pojat, romaanit, nuortenkirjallisuus, kaunokirjallisuus, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Kvaliti
Publication year
2015
Language
fi
Edition
1
Page amount
94 pages
Categories
Crime
 
Thriller
 
Action & Adventure
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789526606675
Printed ISBN
978-952-6606-69-9

We also recommend