Login

Arnkil, Harald

Värit havaintojen maailmassa

Arnkil, Harald - Värit havaintojen maailmassa, ebook

32,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789526402666

Syväsukellus väreihin

Ihminen kykenee aistimaan värejä - mutta mikä tuottaa värit? Onko väri enemmän maailman vai havaitsijan ominaisuus? Miten voimme ymmärtää värejä?

Kokemusten sanoiksi pukeminen on vaikeaa, sillä värit ovat pitkälti esiverbaalinen, tietoisuuden ohi vaikuttava ilmiö. Opettamiseen, opiskeluun ja ammatilliseen työhön kuuluu kuitenkin visuaalisten kokemusten muuttaminen sanoiksi. Kirja auttaa ymmärtämään värejä syvällisesti paneutumalla terminologiaan ja käsitteisiin sekä avaamalla väreihin liittyviä ilmiöitä.

Värit havaintojen maailmassa sopii värin oppikirjaksi kuvataiteen, graafisen suunnittelun, muotoilun, arkkitehtuurin ja muiden visuaalisten alojen opintoihin sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille.

Klassikkoteoksen uudistettu laitos sisältää runsaasti uutta ja syvennettyä tietoa. Sanasto selventää värisanojen ja termien merkityksiä ja laaja kirjallisuusluettelo vie tiedon lähteille. Tehtävät auttavat lukijaa tekemään aihetta syventäviä tutkimuksia. Kirja innostaa tekemään havaintoja ja löytöjä värien kiehtovassa maailmassa!

Keywords: väri

Author(s)
Publisher
Aalto ARTS Books
Publication year
2021
Language
en
Edition
1
Category
Art, Art History
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789526402666

Similar titles