Login

Hanhisuanto, Kari

Kaksoset

Hanhisuanto, Kari - Kaksoset, ebook

13,20€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789525908787

Jännitys- ja rikosromaani Kaksoset kertoo tarinan Granstedin suvusta ja suvun kaksosista Jaakosta ja Anterosta. Jaakko on rauhallinen ja tasainen ja opiskelee itselleen psykologin ammattia. Antero puolestaan on särmikäs ja pahansisuinen ja hairahtuu jo aikaisessa vaiheessa rikollisille teille. Jo nuorena Antero alistaa muita voimallaan ja hurjuudellaan. Kaksoset eivät voisi enää erilaisempia olla. Perheeseen kuuluu vanhempien lisäksi myös pikkusisko Leena.

Anteron häivyttyä rikollisille teilleen isä ja äiti menehtyvät hämärissä olosuhteissa. Jaakolla on vaikeuksia hyväksyä virkavallan selityksiä. Jaakko jää Leenan kanssa Turkuun jatkamaan opiskelua. Pian Jaakko saa outoja vihjeitä siitä, että Granstedin Turun Tiili Oy:n tiilitehtaalla tehdään muutakin kuin tiiliä. Selvittäessään asiaa hän huomaa pian olevansa niin poliisin kuin rikollistenkin takaa-ajama. Pakomatkalle Jaakko saa mukaansa suojelijan, viehättävän Annen. Kohta mikään ei ole enää sitä, miltä näyttää.

Keywords: rikosromaani, romaanit, jännityskirjallisuus, rikoskirjallisuus, rikokset, tutkimus, riidat, aggressiivisuus, väkivaltaisuus, salakuljetus, itsemurha, vanhemmat, murha, kuolema, lavastus, menneisyys, salaisuudet, psykopaatit, rikolliset, palkkamurhaajat, sisarukset, kaksoset, veljet, rikostutkijat, poliisit, kuljetusliikkeet, tehtaat, tiiliteollisuus, teollisuusalueet, kartanot, kaunokirjallisuus, Turku, Naantali, sähkökirjat, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Nordbooks
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Page amount
174 pages
Categories
Thriller
 
Crime
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789525908787
Printed ISBN
9789525908336

We also recommend