Login

Peuranen, Sakari

Praedor - Uponneen jumalan uni

Peuranen, Sakari - Praedor - Uponneen jumalan uni, ebook

13,35€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789525722482

Treban Farrignialainen, kokenut praedor, kokoaa retkikunnan Borvariaan arkkivelho Ramenath Manadirin määräyksestä. Seurueen oppaaksi lähtee Satai, juoppo puoliverinen, jolla on pelissä enemmän kuin oma elämänsä. Hajanainen joukko ajautuu vastoinkäymisestä toiseen aarrejahdin viedessä heidät Jaconian paimentolaisten ja metsäläistenkin pariin. Mutta perääntyä ei voi, sillä heidän työnantajansa ei salli epäonnistumisia tai juonittelua selkänsä takana.

Uponneen jumalan uni sijoittuu sarjakuvataiteilija Petri Hiltusen luomaan Jaconiaan. Romaani kertoo elävästi ja aistivoimaisesti praedorien ankarasta arjesta maailmassa, jossa hengissä pysyminen voi olla kiinni enemmän sokeasta sattumasta kuin taidoista. Sakari Peuranen lisää näyttävästi oman mutaisen kynänjälkensä Praedor-kirjailijoiden joukkoon.

Keywords: Fantasia, hyvän ja pahan välinen taistelu, juopottelu, oppaat (ammatit), matkat, velhot, puoliveriset, paimentolaiset, heimot, praedorit, vaihtoehtoiset todellisuudet, Borvaria, Jaconia, fantasiakirjallisuus, romaanit, kaunokirjallisuus, suomenkielinen kirjallisuus

Author(s)
Publisher
Vaskikirjat
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
Praedor
Page amount
443 pages
Category
Novels
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789525722482
Printed ISBN
978-952-5722-47-5

We also recommend