Login

Kontkanen, Erkki

Pankkitoiminnan käsikirja

Kontkanen, Erkki - Pankkitoiminnan käsikirja, ebook

58,20€

Ebook, Watermarked PDF
ISBN: 9789525684827

Kirja antaa kattavan kokonaiskuvan pankkitoiminnasta. Teoksessa selvitetään laajasti pankkitoimintaa ja sen toimintaympäristöä.

Kirjassa valotetaan pankkitoiminnan perusteita, sääntelyä ja valvontaa, rahoitusmarkkinoita sekä riskienhallintaa. Seikkaperäisesti käsitellään myös eri pankkipalveluja, kuten säästämis- ja sijoittamispalveluja, luotonantoa ja muita rahoituspalveluja sekä maksujenvälityspalveluja. Kuviot ja kaaviot tiivistävät tekstin sisältöä.

Kirjan 4. uudistetussa painoksessa on otettu huomioon erityisesti finanssikriisin johdosta finanssialalla ja sen toimintaympäristössä tapahtuneet merkittävät muutokset, kuten uusi Basel III -säännöstö. Luku maksamisen palveluista on uudistunut lähes kokonaan viime vuosien teknisen kehityksen ja muutosten vuoksi.

Pankkitoiminnan käsikirja sopii pankkien toimihenkilöille käsikirjaksi, finanssialaa opiskeleville oppikirjaksi ja alalle tuleville perehdyttämisoppaaksi. Lisäksi teos on tietopaketti niille, jotka tarvitsevat tietoa pankkien tehtävistä ja niiden rahoitusmarkkinaympäristöstä. Kirjaan sisältyy hakemisto.

Keywords: pankit, pankkiala, palvelut, pankkipalvelut, sähkökirjat, käsikirjat

Author(s)
Publisher
FINVA
Publication year
2015
Language
fi
Edition
4
Page amount
257 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (PDF)
9789525684827
Printed ISBN
9789525684810

Similar titles