Login

Jokela, Teemu

Vapaaehtoinen henkilövakuutus

Jokela, Teemu - Vapaaehtoinen henkilövakuutus, ebook

60,30€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789525684506

Kirja antaa kokonaiskuvan vapaaehtoisesta henkilövakuuttamisesta Suomessa. Siinä käsitellään perusteellisesti tuotevalikoimaa, eläke- ja muuta vakuutussäästämistä ja tuottovaihtoehtoja sekä sopimussuhteeseen liittyviä asioita. Vaikka lähtökohtana on henkilöriskien tunnistaminen ja niihin varautuminen vakuutusten avulla, vakuutussäästämistä on käsitelty varsin laajasti. Käsittelyä elävöitetään lukuisin esimerkein ja vakuutusehtojen tulkintaa selventävin lautakuntaratkaisuin.
Henkilövakuuttamisen perusteos on vakiinnuttanut asemansa alan oppikirjana, hakuteoksena ja käsikirjana. Se pyrkii myös tarjoamaan faktoja siihen keskusteluun, jota käydään hyvinvointivaltion tarjoaman sosiaaliturvan riittävyydestä nyt ja tulevaisuudessa väestön ikääntyessä.
Vapaaehtoinen henkilövakuutus tarjoaa tietomäärän, joka tarvitaan vakuutustutkinnon, vakuutusmeklaritutkinnon ja muiden henkilövakuutuksen ammattiopintojen suorittamiseen. Käsikirjana teos palvelee erinomaisesti kaikkia henkilövakuutuksen asiantuntijoita ja muita finanssialan ammattilaisia. Hakuteoksena kirja hyödyttää jokaista, joka haluaa tietoa henkilövakuutuksista ja niiden viimeisimmästä kehityksestä.

Keywords: vapaaehtoinen henkilövakuutus, henkilövakuutus, lainsäädäntö, vapaaehtoinen vakuutus, henkivakuutus, säästövakuutus, yksityisvakuutus, eläkkeet, jälleenvakuutus, verotus, vakuutussopimukset, vakuutusyhtiöt

Author(s)
 
 
 
Publisher
FINVA
Publication year
2013
Language
fi
Edition
6
Page amount
493 pages
Category
Economy
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789525684506
Printed ISBN
9789525684421

Similar titles