Login

Samartin, Cecilia

Senor Peregrino

Samartin, Cecilia - Senor Peregrino, ebook

19,10€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789525637489
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Jamilet on nuori meksikolainen nainen, jonka elämää varjostaa valtava syntymämerkki. Jamiletin kotikylän asukkaat karttavat häntä, koska pitävät verenpunaista merkkiä paholaisen kädenjälkenä. Tyttö pakenee ahdasmielisestä yhteisöstä Yhdysvaltoihin ja alkaa työskennellä määrätietoisesti unelmansa eteen: hän haluaa poistattaa syntymämerkkinsä ja olla kuin kaikki muutkin.

Jamilet pääsee töihin mielisairaalaan ja saa hoidettavakseen pahansisuisen herra Peregrinon, vanhan espanjalaismiehen jonka kanssa kukaan ei tule toimeen. Pikkuhiljaa nämä kaksi siirtolaista ystävystyvät, ja heidän välilleen muodostuva yhteys hoitaa molempien haavoja tehokkaammin kuin mitkään lääkkeet. Kun herra Peregrino kertoo elämäntarinaansa, Jamilet tekee matkaa itseensä ja etsii sitä tyttöä, joka olisi ollut ilman rujoa kauneusvirhettään.

Samartin on kertonut koskettavan tarinan toivosta, rakkaudesta ja kauneudesta. Kirjan henkilöhahmot ovat riipaisevan todentuntuisia ja eläviä vikoineen ja oikkuineen, heikkouksineen ja vahvuuksineen. Senor Peregrino ei ole kirja suurista teoista; se on kertomus pienten ihmisten pienistä tarinoista, joiden merkitystä ei mitata numeroilla vaan sydämellä.

Kirjan on suomentanut Tiina Sjelvgren.

Keywords: psykologiset romaanit, sisäkertomukset, vammaisuus, tytöt, laiton maahanmuutto, meksikolaiset, ystävyys, ikäero, muistot, nuoruus, pyhiinvaellukset, rakkaus, elämänmuutokset, maahanmuuttajat, potilaat, mielisairaalat, romaanit, kaunokirjallisuus, Yhdysvallat, Santiago de Compostela, sähkökirjat, englanninkielinen kirjallisuus, käännökset

Author(s)
Translator
Publisher
Bazar Kustannus Oy
Publication year
2011
Language
fi
Edition
1
Categories
Psychological
 
Romance
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789525637489

We also recommend