Login

Passi, Minna

Keisari Aarnio

Passi, Minna - Keisari Aarnio, ebook

21,85€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789525557879

Helsingin huumepoliisin entinen päällikkö Jari Aarnio istuu vankilassa pitkää tuomiota. Aarnio valittiin nuorena Vuoden poliisiksi, ja hän nousi nopeasti huumepoliisin johtoon. Se alkoi tehdä näyttäviä takavarikkoja, ja Aarnion maine karttui. Aarnion lempinimi poliisien keskuudessa oli keisari Aarnio. Sankaripoliisi hänestä tuli, kun hänen pihalleen heitettiin pommi ja Aarnio onnistui katkaisemaan sytytyslangan viime hetkellä puutarhasaksilla.

Sitten alkoi tapahtua kummia. Aarniota alettiin epäillä erilaisista virkarikoksista ja lopulta niin sanotuksi Pasilan mieheksi, joka pyöritti huumekauppaa. Poliisijohto sai Aarnion pimeistä puuhista vihjeitä, mutta hänen toimiinsa ei puututtu.

Miten tämä kaikki oli mahdollista?

Helsingin Sanomien rikostoimittaja Minna Passi ja oikeustoimittaja Susanna Reinboth alkoivat selvittää Aarnioon ja huumepoliisiin liittyviä epäselvyyksiä jo ennen esitutkinnan aloittamista. Keisari Aarnio -kirjaa varten he kävivät läpi kymmeniätuhansia sivuja asiakirjoja ja haastattelivat yli sataa ihmistä.

Keisari Aarnio -kirjassa Passi ja Reinboth kertovat, kuinka huumepoliisi siirtyi alamaailman puolelle ja kuinka tämä onnistui manipuloimaan esimiehiään, poliisikollegojaan, rikollisia ja myös toimittajia.

Kirja avaa tapauksen aivan uudella tavalla. Keisari Aarnion tarina on uskomaton mutta se on totta.

Keywords: tietokirjat

Author(s)
 
Publisher
HS kirjat
Publication year
2017
Language
fi
Edition
1
Page amount
360 pages
Categories
Upbringing, Education
 
Society
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789525557879
Printed ISBN
9789525557831

Similar titles