Login

Lähde, Ville

Niukkuuden maailmassa

Lähde, Ville - Niukkuuden maailmassa, ebook

26,60€

Ebook, ePUB with Adobe DRM
ISBN: 9789525503999
DRM Restrictions

PrintingNot allowed
Copy to clipboardNot allowed

Öljyn, makean veden, viljelysmaan ja ruuan ehtymisestä puhutaan yhä enemmän. Jotkut povaavat nykyisen sivilisaation romahtavan, kun sen elinnesteet hupenevat tai sen käyttövoimat käyvät liian kalliiksi. Toiset muistuttavat ihmisen kekseliäisyydestä ja kyvystä luoda uusia resursseja ja teknologioita.

Mitä tarkoittaa luonnonresurssien niukkuus? Niukkuuden maailmassa antaa lukijalle eväät suunnistaa ristiriitaisten näkemysten sekä muuttuvien ja moninaistuvien faktojen viidakossa.

Millä tavoin asioista tulee niukkoja? Miten ne voivat runsastua? Niukkuuden maailmassa haastaa pohtimaan, millaista politiikkaa ja elämää niukkuuden maailmassa voisi olla. Mikä on mahdollista, mikä mahdotonta? Pelkät faktat eivät koskaan sanele politiikkaa. Politiikan aika ei ole koskaan ohi.

Katso näytesivuja kustantajan verkkosivulta.

Keywords: luonnonvarat, niukkuus, energiatalous, energiankulutus, vesivarat, vesipula, ruokatalous, ravintovarat, ruokaturva, ympäristöongelmat, ympäristöliikkeet, kestävä kehitys, yhteiskunnallinen muutos, yhteiskuntapolitiikka, talouspolitiikka, ympäristöpolitiikka, filosofia, Ville Lähde, Lähde, sähkökirjat

Author(s)
Publisher
niin & näin
Publication year
2016
Language
fi
Edition
1
Page amount
192 pages
Categories
Economy
 
Natural Sciences
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789525503999

Similar titles