Login

Leivo, E. E.

Kuninkaan testamentti: Kadonneen valtakunnan aikakirjat 3

Leivo, E. E. - Kuninkaan testamentti: Kadonneen valtakunnan aikakirjat 3, ebook

8,00€

Ebook, Watermarked ePUB
ISBN: 9789524986427

"Hämeen päällikkö puhui aivan kuin maailmanloppu olisi tulossa.
- Nämä vieraat ihmiset tulevat ja riistävät harvat rikkautemme omiin taskuihinsa, imevät erämaamme tyhjiin. Häme on köyhä ja meitä on vähän. Se on tuhomme.
- Päällikköni lopettakaa, Jaakko huudahti."

*

Talvella 860 Hämeen mahtavin päällikkö Kainu Hopeamiekka julistautuu Hämeen kuninkaaksi. Hänen sairastuttuaan vakavasti myös kruununperillisen henki joutuu vaaraan, sillä valtaa havittelee joukko kuninkaan häikäilemättömiä sukulaisia.

Hopeamiekan entinen henkivartija Jaakko saa kutsun Hakoisiin selvittämään tilannetta. Myös hänen sisarensa, petoksen vuoksi Hämeestä paennut Emerentia aikoo palata Hakoisiin. Sisarusparia vastassa ovat kuitenkin heitä mahtavammat vastustajat, jotka eivät epäröi raivata kaksikkoa lopullisesti tieltään.

Emerentian ja Jaakon uskollisuus kuningastaan kohtaan joutuu vielä kerran koetukselle. Vain Hopeamiekan toipuminen voisi säilyttää Hämeen yhtenäisyyden. Pystyykö Hämeen voimallisin samaani parantamaan kuninkaan ja saako vääryyttä kärsinyt Emerentia vihdoin oikeutta?

E.E. Leivon viikinkiajan Hämeeseen sijoittuva historiallinen jatkokertomus Kadonneen valtakunnan aikakirjat tarjoaa lukijalleen vihaa, rakkautta, salajuonia ja armottomia taisteluja.

Kuninkaan testamentti on sarjan kolmas osa, jota ennen ovat ilmestyneet romaanit Soturiprinsessa ja Idän turkiskauppias.

Keywords: viikinkiaika, Rautakausi, historia, seikkailu, Häme

Author(s)
Editor
Publisher
Books on Demand
Publication year
2018
Language
fi
Edition
1
Series
Kadonneen valtakunnan aikakirjat
Page amount
187 pages
Categories
Historical
 
Action & Adventure
Format
Ebook
eISBN (ePUB)
9789524986427

We also recommend